Horoszkóp 2017.03.15.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha teheted, akkor a mai napon csak olyan dolgokkal foglalkozz, amiket szeretsz, amikkel feltöltheted lemerülőben lévő energiaraktáraidat. Ha családi látogatásra kerülne sor, akkor olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek miatt határtalanul boldog lehetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha kommunikációról, találkozásokról van szó, akkor ma a helyzet magaslatán állhatsz, ami azt jelenti, hogy olyan dolgokat tudsz megbeszélni, amelyek tabunak számítanak. Ha utazol, kisebb probléma kellemetlen pillanatot szerezhet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Minden érdekelhet a mai napon. De az is lehet, hogy a kíváncsiságodat nem tudod kielégíteni, így aztán kisebb csalódottság járhatja át minden porcikádat. Érdemes a társaddal, vagy a családoddal közös programot szervezni, rokoni környezetben jól érezheted magad.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Képes leszel a mai napon világosan kifejezni a gondolataidat, meghallgatni és figyelembe venni mások véleményét, tanulni belőlük és készen állni az értelmes egyezségre. Különösen igaz lehet azokra a párkapcsolatokra, ahol nincs minden rendben.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ötcsillagos nap lehet ez a mai. Kiváló az olyan feladatok ellátásara, amelyek újszerűek, illetve olyan valakivel is eláshatod a csatabárdot, akivel a harag több energiádat emészthette fel eddig. Pénzügyeid alakulása miatt sem leszel ideges.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Szellemileg ma friss, éber és érdeklődő lehetsz. A sors váratlanul olyan helyzetet teremthet, amikor a látóköröd kiszélesítésére nyílik fantasztikus lehetőség. Érdemes a mai napon új konyhai, ételkreációval előállni, mert óriási sikert arathatsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha a mai szabadnapon mégis dolgoznod kell, akkor össze kell szedned magad, mert ha jól teljesítesz, akkor a felettesed elismerésére is szert tehetsz, amitől egyik kollégád megpukkadhat az irigységtől. Ha autóval közlekedsz, kisebb hiba bosszanthat fel.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Annyira túltenghet ma benned a közlésvágy, hogy alig engedhetsz szóhoz jutni másokat. Próbáld lassítani a tempót és inkább figyelj, ez többet hozhat a konyhára. Ha párkapcsolatban élsz, akkor társadnál elérheted azt, amit régóta szeretnél.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Fékezned kellene a mai napon a pergő elmédet és a nyelvedet is. Ne pazarolj időt szellemi pengeváltásokra, fecsegésre vagy pletykálkodásra. Még az is lehet, hogy nem találod a hangot egy olyan személlyel, akivel korábban szoros volt a kapcsolatod.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A kommunikációra nem alkalmas a mai nap, mert gondolkodásodra a túlzott szubjektivitás lehet a jellemző. Tegyél erőfeszítéseket a pártatlanságod megőrzése érdekében és maradj nyitott mások véleményére, elképzelésére.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Idősebb hozzátartozót nem tudsz megváltoztatni, ezért ne is fektess ebbe nagyobb energiát, mert kudarcot vallhatsz. Fogadd el őt olyannak amilyen, és ne avasd bele mindenbe, ami veled vagy a kis családoddal történik. Így elkerülheted a konfliktust.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai szabadnapi kiváló arra, hogy a családoddal együtt töltsd az időt. A közösen végzett tevékenységek is feldobottá tehetnek. Ha teheted, tölts több időt a szabad levegőn, még akkor is, ha esetleg rossz az idő. Közlekedés során légy óvatosabb.