Horoszkóp 2017.03.14.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Amennyiben nyugalomra tudod inteni élénk, de tiszta észjárásodat, és az előtted lévő dolgokra koncentrálsz, akkor rendkívül sikeres lehetsz ma. Vásárlás során idegesítő helyzetbe kerülhetsz. Alkalmas a nap új gyógyszer vagy gyógymód kipróbálására.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ma hatékonyan tudsz kommunikálni. Higgadt vagy, nem csapongsz ide-oda, egyik témáról a másikra, és ezzel nem hozol zavarba senkit sem. Nagyobb vásárlást most kellene bonyolítani. Különösen, ha a holnapi napra vendégeskedést terveztél.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Elméd éber és élénk lehet a mai napon, így most sok sikerre számíthatsz az életnek több területén. Persze csak akkor, ha elég ideig tudsz az előtted lévő dolgokra koncentrálni. Ha szülő vagy, csemetéd miatt újfajta elfoglaltságod lehet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon talán még a levegővétel is hizlalhat. Ezért figyelj a táplálkozásodra, és ne engedj az édességek vagy a szénhidrátok csábításának. Kiváló a nap a nagyobb vásárlás bonyolítására. A pénzedre jobban ügyelj, mert meglophatnak.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Tárgyilagos szemléletmódod lehetővé teszi, hogy egy kicsit magadba mélyedj és önvizsgálatot tarts. Ha ezt teszed, akkor olyan dolgokra jöhetsz rá, amelyek hatására könnyebbé válhat az életed. Rokonnal – főleg ha beteg vagy idős – légy türelmesebb.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A pénzügyek kerülhetnek a mai napon a figyelmed középpontjába. Az is lehet, hogy jutányosan vásárolhatsz, vagy ki tudod használni a kuponos akciókat. Többször juthat eszedbe a mai napon egy olyan személy, akivel a kapcsolatod megszűnt, ami bánthat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy rengeteg munka szakadhat a nyakadba. A munkában, megélhetésben olyan változások várhatók, amelyek miatt lesz, akinek a szeme fehérje sárgává válhat az irigységtől. Közlekedés során légy óvatos, mert balesetveszélyes a nap.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Megtörténhet, hogy a mai napon többet idegeskedhetsz, mint általában. Tudatosan törekedj a lazításra, próbálj meg kellemes dolgokkal foglalkozni. Olyasmivel, amit nagyon szeretsz. De az is lehet, hogy a terveidet valami váratlanul keresztül húzhatja.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben a mai napon szabadságon vagy, akkor jól érezheted magad a bőrödben. Ha dolgoznod kell, akkor kevesebb kedvet érezhetsz a munkához, de el tudod végezni mindazt, amit tervbe vettél. Új recept kipróbálásra ragyogó ez a nap!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Itt az ideje, hogy tervezgess. Jól vág az eszed, és általában a szíved is a helyén van. Alkalmas a mai nap megbeszélések folytatására vagy a papírmunkák és egyéb apróságok elintézésére, amivel máskor nem szívesen foglalkozol.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Mindenfajta kommunikációra alkalmas ez a mai nap. Ha eddig vonakodtál előhozakodni valamilyen témával, most elérkezett a pillanat, hogy a tettek mezejére lépj, és megtedd mindazt, amit jó ideje fontolgatsz. Nagyobb vásárlásra jó a nap.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Talán a holnapi szabadnap lehet az oka annak, hogy kevesebb kedvet érzel a munkához, a feladatok ellátáshoz. Ha megteheted, akkor a mai napra vegyél ki szabadságot, és csak olyasmivel foglalkozz, amit szeretsz, amitől boldog lehetsz.