Horoszkóp 2017.03.13.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A következő időben fontosabb lesz a kommunikáció. Olyan dolgok is terítékre kerülhetnek, amelyeket eddig talán a szőnyeg alá söpörtél. Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, aminek hatására még mások gondolatait is kitalálhatod.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Hajlamossá válhatsz olyan dolgokat magadban tartani, amelyeket jobb lenne megbeszélni. Pénzügyek terén új lehetőségek adódhatnak, amelyeket nem kellene nagydobra verni, mert egy irigy személy keresztbe tehet neked.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A kapcsolatok a következő időszakban sokkal nagyobb szerepet játszhatnak az életedben, mint eddig. Olyan személlyel is találkozhatsz, aki komoly kapcsolati tőkét jelenthet majd az életedben. Mert általa rendkívül előnyös helyzetbe kerülhetsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha eddig is sokat dolgoztál, akkor a következő időben még többet fogsz. Lesznek pillanatok, amikor úgy érezheted, nem bírod tovább. Ám ilyenkor a sors a segítségedre siet, és erővel ajándékoz meg. Egy pletykából semmi sem igaz, ne hidd el, amit mondanak.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan vitába bonyolódhatsz, ami nem más, mint felesleges erőpazarlás. Nincs értelme nagyobb energiát fektetni abba, hogy valakit meggyőzz a saját igazadról. Inkább hagyj rá mindent, és csak mosolyogj!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy az éjszakai álmok foglalkoztatnak napközben. De az is előfordulhat, hogy valakinek megpróbálhatod kitalálni a gondolatait, ami most nagyon könnyen megy. Egy barátnak szüksége van a segítségedre, lépj a tettek mezejére.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha egészségi problémával küszködsz, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. De az is lehet, hogy olyan beavatkozásra lesz szükség, ami miatt azért ne izgulj, mert jó kezekbe kerülsz, és gyorsan gyógyulsz. A pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Egyik ámulatból a másikba eshetsz, és elgondolkodhatsz az emberi butaságon. Nem érdemes belebonyolódni vitába, mert a másik fél kötheti az ebet a karóhoz, és csak az energiádat pazarolod. Most érdemes a felettesednek előadni a terveidet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha még nem vagy szerelmes, akkor Ámor nyila a közeli jövőben a szíved közepébe fúródhat. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel a következő napokban fontos dolgokat beszélhettek meg. Az a fontos, hogy következetes, ugyanakkor nyitott maradj.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan események történhetnek, amelyek hatással lehetnek a te megélhetésedre is. Itt az ideje, hogy az otthonodban nagytakarítást végezz. Rokonnak szüksége van a támogatásodra, hallgasd meg őt.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan valakivel hozhat össze a sors, akit akkor látnál legszívesebben, amikor a hátad közepét. Ha van testvéreddel, akkor vele történhetnek olyan események, amelyekkel neked is foglalkoznod kell. Sőt, talán a hétköznapjaidat miatta át kell szervezned.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Minden idegszáladdal a pénzre koncentrálhatsz. Ennek hatására bevonzhatod a bankszámládra azt az összeget, amelyre vágyakozol, amelyre nagy szükséged lenne. Kiváló a mai nap utazással kapcsolatos dolgok szervezésére, vagy utazásra.