Horoszkóp 2017.03.12.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan hír juthat a füledbe, ami miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökhet. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, ne kapkodj, mert ezzel inkább csak ártasz magadnak. Ha végig gondolod, mit kell tenni, nem érhet se baj, se veszteség.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Több olyan ember lehet a környezetedben, akinek a magatartása előtt értetlenül állhatsz. Több az irigy, rosszindulatú és kicsinyes személy, akikkel érdemes lenne három lépés távolságot tartani, így elkerülheted, hogy olyasmi történjen, ami fájhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Önmagaddal szemben a mai napon rendkívül elfogult lehetsz. Ez lehet az oka annak, hogy olyan valakivel sem tudsz kijönni, akivel eddig teljes mértékben egy hullámhosszon voltál. De az is lehet, hogy társas magány érzése keríthet hatalmába.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a munka körül foroghatnak a gondolataid, és olyan feladatot is el tudsz végezni, amelyhez talán korábban nem éreztél kedvet. A kezed alatt ma éghet a munka. Ha gyerek társaságában töltöd az idődet, jól érezheted magad.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan esemény történhet, ami pénzt húzhat ki a zsebedből. Szedd össze magad, figyelj arra, amit csinálsz, így elkerülheted a nem várt kiadást, ami borzolhatja az idegeidet is. A szabadban töltött idő hatására feltöltődhetsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Jobb lenne, ha a mai napot egyedül töltenéd. Ellenkező esetben olyan témák kerülhetnek terítékre, amelyeknek a megvitatásához semmiféle kedvet nem érezhetsz. Illetve az egyedüllét segíthet abban, hogy lelki, szellemi energiaraktáraidat feltöltsd.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kissé feszültebbnek érezheted magad a mai napon, mindez talán a telihold hatása. De az is lehet, hogy régi dolog juthat az eszedbe, ami miatt megfájdulhat a szíved. Viszont valaki olyan is felbukkanhat a színen, aki nem hagy hidegen…

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha gyermekről, szerelemről vagy pénzről van szó, akkor következetesnek kell lenned. Ne menj bele olyasmibe, amiről pontosan tudod, hogy nem helyes. Mert ha mégis így teszel, akkor később annyira bánhatod, hogy akár a falba is verheted a fejed.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon nehezebben érthetsz szót a környezeteddel. De az is lehet, hogy valakinek hiába próbálsz elmagyarázni valamit, egyszerűen minden szavad pusztába kiáltott. Nagyobb vásárlást érdemes lenne elhalasztani, mert később olcsóbban megúszhatod az ügyet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Balesetveszélyesebb a nap, ezért légy óvatos a közlekedés során. Illetve az otthonodban is megsérülhetsz, ezért ne kapkodj. Téma lehet a mai napon egy olyan ismerős, aki korábban nagy szerepet játszhatott az életedben, de mára már sokat kopott az ismeretségetek.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Hajlamossá válhatsz a mai napon a makacskodásra, és olyasmihez ragaszkodhatsz, aminek nincs semmi értelme. Ha képes lennél az alkalmazkodásra, akkor ezzel a saját életedet tehetnéd könnyebbé. Baráti kapcsolatban a csalódás könnyeit törölgetheted.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Semmi értelme a mai napon belemenni vitába, mert sajnos nem nyerhetsz. Ha képtelen vagy ellenállni a kísértésnek, és belebonyolódsz az ügybe, akkor annyira felidegesítheted magad, hogy a vérnyomásod az egekbe szökhet. Vagyis csak magadnak árthatsz vele.