Horoszkóp 2017.03.11.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Sokkal nagyobb energiával rendelkezhetsz ma, mint a korábbi napokban. Mindehhez jó kedv és lelkesedés is társulhat, ennek hatására olyan dolgokat is el tudsz végezni, amelyeket talán hosszabb ideje halogattál. Akár ma, akár a közeli jövőben teszed, már most utazási lázban éghetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon kissé ingerlékenyebb lehetsz, mint máskor. Ráadásul olyan dolog juthat a füledbe, amely miatt csalódottság járhatja át minden porcikádat. Azonban a dolgok nagyon gyorsan változnak, és olyan esemény is történhet, ami ezt feledtetheti veled.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Töltsd a mai napot társaságban, mert nincs itt az ideje, hogy magányos farkasként élj, vagy tevékenykedj. Bárkivel találkozol, nagyon jól megértitek egymást, és a közös program olyan jól sikerülhet, hogy azon járhatnak a gondolataid, mikor ismételjétek ezt meg.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, akkor a mai napon határtalanul jó kedved lehet. Kedveseddel tökéletes lehet az összhang közöttetek. Jó lenne azonban, ha a magánéleted rejtelmeibe senkit sem avatnál be, mert amit bizalmasan közölsz, azzal visszaélhetnek.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha megpróbálod kötni az ebet a karóhoz, akkor olyan helyzet alakulhat ki, amitől te is szenvedhetsz. Ha képes lennél a másik szemével is látni a helyzetet, akkor viszont olyan döntést hozhatsz, amivel az ő és a te életed is könnyebb lesz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A rokoni kapcsolatokban a mai napon nem lesz minden fenékig tejföl. Megtörténhet, hogy régi téma kerülhet ismét terítékre, amiben nem tudtok közös nevezőre jutni. Ha valami nem tetszik, akkor ennek adj hangot, mert az elfojtás egészségi gondot okozhat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor ehhez nem érzel valami nagy kedvet. Ha kollégával töltöd az időd nagy részét, akkor légy vele kedvesebb. Figyelj arra is, amit mondasz, mert talán észre sem veszed, és vérig sértheted őt.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Előfordulhat, hogy valamelyik általad szeretett személynek szüksége van pénzre. Ne habozz, adj neki. Még akkor is tedd ezt, ha nem dúskálsz az anyagi javakban, mert a sors ezért a cselekedetért később megjutalmaz. Ha szülő vagy, tölts több időt a gyermekeddel.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Megtörténhet, hogy a rokonaid miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. De az is, hogy te vagy makacs, ami megnehezíti a társas kapcsolatokat. A mai napon mozogj többet, lehetőleg a szabad levegőn, amivel feltöltheted a merülőben lévő energiaraktáraidat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha a szerelmi életedre eddig az állóvíz volt a jellemző, akkor készülj fel arra, hogy most semmi sem marad a régiben. Olyan valakivel hozhat majd össze a sors, akiről úgy gondolhatod, végre valahára találkoztál te is a nagy Ő-vel…

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A következő időszakban olyan események történhetnek, amelyek miatt a figyelmednek a középpontjába a családod kerül. Mindennél fontosabbak a rokonaid, az otthonod. De kedvez az idő minden ingatlannal kapcsolatos tevékenységnek is.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A következő időszakra a nagy találkozások lehetnek a jellemzők. Olyan valakivel is összehozhat a gondviselés, aki nagy hatást gyakorolhat az életedre, akinek a hatására talán még az is lehet, hogy másként fogod látni a világot, és benne a saját helyedet.