Horoszkóp 2017.03.10.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ma újra vehetsz egy nagyobb lélegzetet, és felszabadulhatsz a nyomás alól, ami miatt talán a korábbi napokban nehezebben jöhetett álom a szemedre. Figyelmesebb vagy másokkal szemben, így többen lesznek, akik támogatnak.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Rendkívüli energikusság lehet rád jellemző – de nemcsak a mai napon, hanem a következő időben is. Amibe ma belekezdesz, abban a későbbiekben hallatlanul nagy sikert érhetsz el. Ha betegséggel küzdesz, akkor a gyógyulás útjára léphetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha egy mód van rá, akkor a mai napon lógasd a lábad, ne mozdíts meg még egy szalmaszálat sem. Ha ezt megengedheted magadnak, akkor az energiaraktáraidat feltöltheted, és kirobbanó formában lehetsz a következő napokban.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A munkában, megélhetésben keresztül tudod vinni azt, amit szeretnél. De az élet több területén is elérheted mindazt, amit szeretnél. Sőt, még azoknak az ügyeknek is pont kerülhet a végére, amelyekkel már jó ideje bajlódsz. A pénzedre jobban ügyelj.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Érdemes lenne a mai nappal egy mini hétvégét csinálni. Ha teheted, akkor csak olyan dolgokat végezz, amelyekhez igazán nagy kedvet érzel. Valakinek a szemtelensége mellett nem mehetsz el szó nélkül. Egyszerűen kérd ki magadnak a dolgot.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha kreativitásról van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Ezért érdemes lenne olyan tevékenységet folytatni, amelyhez alkotó szellemre van szükség, mert fantasztikusnak nevezhető ötleteid lehetnek. Valaki ostobaságán ne bosszankodj.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon talán kevesebb kedvet érezhetsz a munkához, a kötelezettségeidnek a teljesítéséhez. Ha teheted, akkor kapcsolódj ki családi és baráti körben. Vagy ha teheted, végezz olyan tevékenységet, amelyben örömödet leled.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon minden gördülékenyen mehet. Előfordulhat, hogy váratlan előnyhöz is juthatsz, amely nagyon jó hatást gyakorol a kedélyállapotodra. Ma sokat tehetsz az egészségedért. Vagyis, űzz olyan tevékenységet, amely feltölti lelki és fizikai energia raktáraidat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Próbálj meg a mai napon ellenállni a kísértésnek, hogy evéssel, ivással kényeztesd magad. Egészen pontosan ezeket a mai napon túlzásba viheted, amelynek hatására egészségi gondjaid támadhatnak. Igyekezz az arany középúton haladni, és nem lesz baj.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Minden valószínűség szerint kellemes, szeretetteljes légkörben töltheted a mai napot. Elsősorban a családod, a rokonaid azok, akik igyekeznek a kedvedben járni. De az is lehet, hogy olyan esemény történik, amelynek hatására fontos dolgokat másként láthatsz, mint eddig.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Vannak olyan barátságok, amelyek próbatétel elé kerülhetnek, és nem állják ki a próbát. Megtörténhet, hogy búcsút kell intened egy olyan személynek, akivel egykor sokat jelentettek egymásnak. De a kapcsolatotok nem tud fejlődni, ezért véget is érhet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, amitől neked még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak. Felettesed magatartása is az agyadra mehet. Sajnos az alkalmazkodáson kívül semmi mást nem tehetsz. Illetve nézz körül az álláspiacon…