Horoszkóp 2017.03.09.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ma kitűnő a szervezőkészséged. Remekül meg tudod szervezni a napot, és több dolognak is a végére járhatsz. Találkozhatsz egy olyan személlyel is, akivel már egy ideje tervbe vetted, de eddig különböző okok miatt erre nem kerülhetett sor.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon olyan esemény történhet, amely miatt úgy érezheted, mázsás terhek kerülnek le a válladról. A közvetlen környezetedben vannak olyanok, akik nem bírnak magukkal, és ettől neked minden hajszálad az égnek állhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A magánéletedben történhetnek olyan változások, amelyek miatt az idegeid megfeszülhetnek. Nem érzel kedvet az őszinte beszélgetéshez sem, ezért jobb, ha a megérzéseidre hallgatsz, és a kommunikációt a hét végére időzíted.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon a végére járhatsz olyan dolgoknak is, amelyek kényesek, vagy amelyeket eddig a szőnyeg alá söpörtél. Fontosabbak lesznek a barátok, de az is lehet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, akivel a későbbiekben szoros kapcsolatot ápolsz majd.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A munkában, megélhetésben nagyobb erőfeszítéseket kellene tenned. De az is lehet, hogy olyan esemény történhet, amely miatt át kellene szervezned az életed. Mert minden másképpen megy majd ezután, mint eddig. A pénzügyeid jól alakulhatnak.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Figyelmednek a fókuszában ma a jövőd állhat. Amit most elhatározol, azt a későbbiekben véghez is tudod vinni, ezért érdemes a mai napon hosszú távú terveket készíteni. Ha tanulmányokat folytatsz, remek eredményt érhetsz el.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha egészségi problémával küszködsz, ne aggodalmaskodj, mert minden jóra fordul, a gyógyulás útjára léphetsz. Olyan valaki bukkanhat fel az életedben, aki miatt más színben láthatod a világot. Ami a mai napon elhangzik, az később meg is valósulhat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Az életedben olyan események történhetnek, amelyek hatására más színben láthatod a világot, és benne a saját helyedet is. De az is lehet, hogy olyan új dolgokkal kezdhetsz el foglalkozni, amelyekben nincs semmiféle gyakorlatod.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A gondolkodásodat a mai napon nem az ésszerűség jellemzi. Úgy tűnhet, mintha több benyomás zúdulna rád, mint amennyivel meg tudnál birkózni. Valójában csak az a gond, hogy az átlagnál érzékenyebb vagy, ezért amit máskor észre sem veszel, az most szembetűnik.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha az érzelmi életedre az állóvíz volt eddig a jellemző, akkor a mai napon olyan átalakulások kezdődnek, amelyek miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. De az is lehet, hogy egy találkozás miatt kerül az életed új kerékvágásba.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan átalakulások vehetik kezdetüket, amelyek miatt több időt tölthetsz el a közeli jövőben az otthonodban. Vagy a fontossági sorrendben kerül az első helyre az otthonod, és vele a családod tagjai, és minden más, csak ez után következhet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A következő időben a kapcsolatok mindennél fontosabbá válhatnak, hiszen ezek között lesz olyan, ami még jól is jövedelmez. Vagyis, a bankszámládon a pénz ennek hatására növekedni fog. Annyira, hogy talán tartalékot is képezhetsz.