Horoszkóp 2017.03.08.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Ennek hatására rendkívüli kreativitás lehet rád most a jellemző. Illetve a memóriádra sem lesz panasz, olyan dolgok juthatnak eszedbe, amelyeknek most nagy hasznát veheted.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy a környezetedben többen úgy gondolják, te vagy Krőzus reinkarnációja, ami teljes mértékben érthető, hiszen a pénz úgy vonzódik hozzád, mint mágnes a vashoz. Szerelmi viszonyokban fontos dolgok hangozhatnak el.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy amit mondasz, az egyenlő lesz a szentírással. Megtörténhet, hogy valaki kikéri egy számára fontos ügyben a véleményedet. De az is, hogy olyan valakivel találkozol, aki iránt megmagyarázhatatlan vonzalmat érezhetsz az első perctől.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos tevékenységnek. Ha utazol, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Megtörténhet, hogy olyan eseménynek leszel tanúja, ami miatt múltbeli történések juthatnak az eszedbe, és ez hatással lesz a hangulatodra.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kedvez a mai nap olyan ügyek intézésének, amelyek kapcsolatban vannak a gyermekeddel vagy a kedveseddel. Többször juthat eszedbe egy olyan személy, aki egykor sokat jelentett neked, és akivel talán nem bántál úgy, ahogy megérdemelte volna.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Többször gondolhatsz egy olyan személyre, aki miatt korábban könnyeket is ejtettél. Az emlékek hatására elérzékenyülhetsz, és emiatt megváltozhat a magatartásod azzal, aki fontos neked.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ma nehezebb veled kijönni. Olyan dolgokban kötheted az ebet a karóhoz, amelyekben inkább engedned kellene. Ha nem vagy képes a másik szemével látni a világot, akkor sajnos elveszítheted őt. Ha pénzről van szó, próbálj meg takarékoskodni.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan mondatok hangozhatnak el a mai napon, amelyek miatt örömödben talán még arra is képes leszel, hogy a föld felett lebegj két-három lépéssel. Baráti kapcsolatban is fontos esemény történhet, amelynek hatására minden okod meglesz a jókedvre.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon képes leszel kellő nyomatékkal és hatékonysággal keresztülvinni elképzeléseidet, nézeteidet. Sőt, még az is lehet, hogy valaki olyan meglepetésben részesíthet, amely miatt boldognak érezheted magad, és a jókedved ragadós lesz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon érdemes lenne olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek már jó ideje izgatnak. Ha le akarsz ásni a dolgok gyökeréig, akkor itt a ragyogó alkalom. Egy találkozás felvillanyozhat, és egy hír miatt is minden okod meglesz az örömre.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Izgalmas lesz ez a nap, olyan dolog történhet, amiről úgy gondolod: igazi kihívás, és amelynek meg is tudsz felelni. A szomszédod olyan dologgal állhat elő, hogy hirtelen azt sem tudod, fiú vagy-e, vagy lány. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon remekül tudsz összpontosítani, és ennek hatására olyan feladatot is el tudsz látni, amely feszült, nagyobb figyelmet igényel. De kiváló a mai nap arra, hogy a felettesednek előadd, mit szeretnél, mivel vagy elégedetlen. Baráttal légy kedvesebb.