Horoszkóp 2017.03.07.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Sajnos a baráti kapcsolataid a mélypontra süllyednek. Az a baj, hogy túl önzetlen vagy. Szívesen adsz, és ezért nem is vársz semmit. De, ha neked van szükséged valamire, jól esne, ha segítenének a barátaid. Hát ez most nem fog menni.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A harag és az irigység nagyon rossz tanácsadó. Próbáld ezeket az érzéseket legyőzni, mert csak így tudsz olyan kapcsolatot teremteni, amely hosszabb távon gyümölcsöző lesz, és az sem utolsó, hogy ennek köszönhetően elérheted egy régi célodat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor alkalmazkodnod kell a kialakult helyzethez, különben kevés babér terem. A környezetedben most több az irigy ember, akik igyekeznek a háttérben maradva keresztülhúzni a számításaidat. Ne higgy annak, aki erre kér.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Érdemes tanulmányokba fogni, mert amit most elsajátítasz, abból később remekül meg fogsz majd élni. Ha párkapcsolatban élsz, elhatalmasodhat rajtad a teljes tanácstalanság. Hajlamos lehetsz irreális álmokat kergetni. Kérd ki egy rokon véleményét ebben az ügyben.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kívülről úgy látszik, hogy minden rendben, de belülről csak emészted magad, mert a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy azt várod. A párkapcsolatban ne firtasd a jövőt, hanem éld meg a mát. Élvezd a kialakult helyzetet, és adj bele apait, anyait.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A családi béke és az otthon nyugalma nem teljesen a te akaratodon múlik. Van még valaki, aki a múltban nagy szerepet játszott az életedben. Úgy tűnik, mintha nem lenne jelen, ez azonban nem igaz. Még akkor sem, ha a partnered azt állítja, mindene a család.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A kedvesednek szabadságra, nyugalomra lenne szüksége, mégpedig a te részedről. Vagyis te vagy az, aki ezt meg tudja adni neki. Ha képes vagy rá, akkor a kapcsolatod még szorosabbá válhat. Ha nem, akkor a válás vagy különköltözés réme fenyegethet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nem kedvez az idő a fogyókúra megkezdésének, inkább várj vele még két napot. Akkor könnyebben meg tudsz szabadulni a feleslegtől. Az egészséged érdekében próbálj meg többet mozogni. Felettesed nyitott az ötleteidre, értékeli az igyekezetedet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Felmerülhet benned a változtatásnak a gondolata, mert lehet, hogy ami eddig ment, az már nem folytatható tovább. Ráadásul ez a változás még a párkapcsolatodra is jó hatást gyakorolhat. Arról nem is beszélve, hogy az anyagi helyzetednek is jót tesz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A sors lehetőséget kínálhat arra, hogy a munkában, megélhetésben változtass a jelenlegi helyzeten. Ez azért is lenne jó, mert például a törlesztés nem jelentene olyan nagy gondot, végre ki tudnád fizetni azt az ember, akinek tartozol.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kedvez a mai nap minden ingatlannal kapcsolatos ügy intézésének. Ha szakemberre lenne szükséged, akkor olyan valakit sodorhat utadba az élet, aki lelkiismeretes munkaerő és elfogadható áron dolgozik. Vagyis, igazi aranyember!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kedvez a mai nap szerződéskötésre, a most történő megállapodásra mérget is vehetsz: minden úgy történik a későbbiekben, ahogy arról ma megegyeztetek. Olyan művészi élményben lehet részed, amely táplálékot jelent a lelkednek.