Horoszkóp 2017.03.06.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Izgatott lehetsz a mai napon, mégpedig a közeljövőben bekövetkező események miatt. Ha nagyobb utazásra kerülne most sor, akkor minden úgy alakulhat, ahogyan a legszebb álmaidban láttad – jól meg is tudsz szervezni mindent.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A baráti kapcsolatok a mai napon fontos szerepet játszhatnak az életedbe. De abban a közösségben, amelynek tagja vagy, szintén a figyelem középpontjában állhatsz. A párkapcsolatokra a harmónia lehet a jellemző a partnerednek köszönhetően…

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkában, megélhetésben arathatsz nagyobb sikereket. A felettesed a mai napon nyitott a veled kapcsolatos mindenféle ügyre, vagy problémára. Ha szeretnél állást változtatni, akkor most kellene a tettek mezejére lépni, mert jó lehetőséget csíphetsz meg.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan események történhetnek, amelyek miatt úgy érezheted, mintha hullámok csapnának össze a fejed fölött. Szedd össze magad, és bármilyen őrült helyzet jön létre, maradj higgadt, mert csak így kerülhetsz ki belőle nyertesen.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Az egészséged, a testi épséged legyen mindennél fontosabban a mai napon. Ha egészségügyi intézménybe kell látogatnod, akkor nem kell izgulnod, mert jó hírek juthatnak el a füledbe. Rokoni kapcsolatoknak is nagy hasznát veheted.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha pénzről van szó, akkor hajlamossá válhatsz a mai napon a hazardírozásra. Kockázatos dolgokba belemenni abban a hiszemben, hogy te csak nyerhetsz. Azonban nem árt az óvatosság, különösen akkor, ha nem egyedül teszed.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon mindentől és mindenkitől meg akarsz szabadulni, amikről/akikről úgy gondolod, hogy hátráltathat a céljaid elérésben. De mielőtt döntenél, mérlegelni kellene, mert hajlamossá válhatsz a fürdővízzel együtt kiönteni a gyereket is…

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy gyermek vagy szerelmi kapcsolat miatt vagy izgatott a mai napon. Nem kell aggódnod, minden a lehető legjobban sikerül. Elégedett lehetsz az elért eredménnyel. A pénzedre, értéktárgyaidra jobban kellene vigyáznod.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha szerelemről van szó, akkor boldog és kiegyensúlyozott lehetsz. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt úgy érezheted, az életed kerek egész. Rokonaiddal szemben próbálj meg türelmesebb maradni.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt még a nem létező szőrszálaid is égnek állnak. Ha titkaid vannak, azokra nagyon vigyázz, mert ha kitudódnak, akkor az életed olyan irányt vehet, amilyet nem szeretnél.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy olyan ajándékot kapsz, ami miatt határtalan lehet a jókedved. De az is megtörténhet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki már az első pillanatban rendkívül szimpatikus lesz. Ha tanulsz, jó eredményt érhetsz el.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden kisebb felfordulásra van kilátás. Olyan dolgok hangozhatnak el, amik miatt este nehezebben jöhet álom a szemedre. Beszéld meg a dolgot egy olyan személlyel, akiben maradéktalanul megbízol. Ha változtatni szeretnél, itt a ragyogó alkalom.