Horoszkóp 2017.03.04.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ma félrevonulhatsz, és hideg fejjel mérlegelheted a dolgokat. Mindez nemcsak a párkapcsolatodra vonatkozhat, hanem az egzisztenciádra is. Ez azért jó, mert így sikerülhet önmagadba mélyebben betekinteni, jobban megértheted az életed.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Mind régebbi, mind újabb kapcsolataid stabilak és nyugodtak lehetnek, elsősorban a te higgadtságodnak, türelmednek köszönhetően. Megtörténhet, hogy a józan eszed felülkerekedik a romantikán, képes leszel elfogulatlanul gondolkodni, érezni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ma történhet bármi, jól megállhatod a helyed. Képes vagy a nagy odafigyelést igénylő, aprólékos alkotó tevékenységre. Valaki azonban olyan témát vethet fel, amely nem lesz az ínyedre. Hallgasd végig, mert sokat tanulhatsz belőle.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Az önfegyelem ma nem az erősséged, hajlamossá válhatsz szertelenül viselkedni. Sőt, talán még költekezni is! Ha azonban fékezni tudod magad, akkor okosan, ésszerűen és nyereségesen költekezhetsz. Régi ismerős bukkanhat fel, légy vele kedves.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kiváló ez a nap társasági életre vagy kedvedre való elfoglaltságokra. Jól érezheted magad, barátságos lehetsz, szívesen mész emberek közelébe. Mások is élvezhetik a társaságod, feltéve, ha nem kezded hibátlannak beállítani önmagad.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Az akaraterőd a mai napon gyengébb, ezért vigyázz, mit engedsz meg magadnak, különösen akkor, ha társaságban múlatod az idődet. A mai nap nem alkalmas a nagyobb vásárlás bonyolítására, mert túlköltheted magad.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kellemes nap lesz ez a mai. Belebonyolódhatsz egy új kapcsolatba. Új szerelem tűnhet fel a láthatáron, de ne hagyd magad elkápráztatni a felszínes benyomásoktól. Mielőtt igent mondanál az újra, tedd mérlegre a régit, és csak ez alapján dönts.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Alapvetően kellemes napnak ígérkezik a mai, ha kellő önmérsékletet tanúsítva semmit sem viszel annyira túlzásba, hogy azt rögtön meg is bánd. Az érzelmeidet próbáld meg szavakban önteni, mert a társadnak erre van szüksége.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ismét felbukkanhat a múlt, és olyan emlékek tolulhatnak fel a lelkedben, amelyek miatt a bánat könnyeit törölgetheted. Ha egy kicsit nyitottabb tudnál lenni, akkor észre vehetnéd azt a személyt, akivel boldogan élhetnél…

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A most kezdődő kapcsolatok tartósak és komolyak lehetnek. Ha a mai napot társaságban töltöd, akkor remekül érezheted magad. Ha inkább egyedül lennél, akkor is jól fogod érezni magad, hiszen sohasem unatkoztál a saját társaságodban…

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Váratlan esemény történhet a mai napon, amely miatt át kell majd alakítani a napodat. Keresheted azoknak az embereknek a társaságát, akikkel olyan dolgokról beszélhetsz, amik téged érdekelnek. Nagyobb vásárlást most érdemes bonyolítani.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Keresheted az újat és a szokatlant, és ezt valószínűleg úgy találhatod meg, hogy olyasmit csinálsz, vagy olyan helyre mész, ami általában nem szokásod. Olyan találkozásra is sor kerülhet, amelynek hatására jobban megismerheted önmagad.