Horoszkóp 2017.03.03.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ma az energiáid elapadhatnak, ezért lehet úrrá rajtad a feszültség. Mindazonáltal helyén marad az eszed, és a másokhoz fűződő kapcsolataidból profitálhatsz. Érdemes lenne egy új receptet kipróbálni, és a családot elkápráztatni.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A személyes kapcsolataid most különös jelentőséggel bírhatnak. Nincs értelme ilyenkor kihátrálni belőlük. Olyan témával is foglalkozhatsz, amely talán hetekkel, hónapokkal ezelőtt volt terítéken.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kávézóban vagy fagyizóban múlatni az időt – ez lenne most a legjobb, amit tehetnél. Kipihenhetnéd magad, és újult erővel tudnál a család szolgálatába állni. Ha a pénzügyek nem kerülnek terítékre, akkor csodálatos lesz a napod.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ma nagyon kíváncsi lehetsz, és ez lehet a veszted. Olyan dolog juthat a tudomásodra, ami jobb lenne, ha titokban maradna. Ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, akkor ne akard a dolgot dűlőre vinni, mert másként alakul majd minden, mint szeretnéd.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A fizikai erőkifejtés ma minden szinten előnyösen hat a közérzetedre. A szerelmi viszonyokban a társad rajongása miatt olyan boldognak érezheted magad, hogy ezt talán szavakba sem tudod önteni. Rokonnal légy figyelmesebb.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Konfliktusok és problémák adódhatnak embertársaiddal. De ne tüzelj csípőből senkire. Nagyon fontos, hogy tisztában légy azzal, mit, miért teszel. Ha felismered az érzéseidet, akkor pozitív irányba fordíthatod a dolgok menetét.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Azok a feladatok, amelyekben nyakig benne voltál, most gondolkodóba ejthetnek, hogy lásd, mire jutottál velük. Ha végig tudatában voltál annak, hogy mi a tevékenységed mozgatórugója, akkor szilárd talajt érezhetsz a lábad alatt.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Mindenhova kicsit korábban kellene indulnod, így elkerülheted a kapkodást, a rohanást, és a nyomában járó balesetet is. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal kedvesebbnek, megértőbbnek kellene lenned, mert lelkileg maga alatt van.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben barátokkal töltöd a mai napot, akkor pompásan érezheted magad. Ha te vagy a vendéglátó, akkor ki kell tenned magadért. Ha vendégségbe mész, akkor ne felejtsd el a házigazdát dicsérni. Készülj lelkiekben a holnapra, amikor nagy feladatok várnak.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A váratlan eseményekre nem lehet felkészülni ugyan, de most mégis arra lenne szükség, hogy lelkileg próbálj meg ráhangolódni, hogy olyan esemény történik, amire nem számítottál még a legvadabb álmaidban sem. A falatozást ne vidd túlzásba.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy konfliktusba kerülhetsz a saját, valamint a partnered igényeinek különbözősége miatt. Ne bújj a páncélod mögé, hanem beszélje a kedveseddel arról, mit és hogyan szeretnél. Mert a konfliktusnak ez a megoldása.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Energikus és fáradhatatlan lehetsz a mai napon. Kerekedj hát fel és csinálj valami újat és izgalmasat. Ha dolgoznod kell, akkor a munkához úgy kellene hozzáállnod, hogy más is hozzáférjen. A pénzedre most jobban kellene ügyelned.