Horoszkóp 2017.03.02.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében izgalmasnak mondható a mai nap, több optimizmusra okot adó esemény történhet veled. Olyan dolog is megeshet veled, hogy bizonyosságot kapsz arról, hogy helyesen gondolkodsz valakivel kapcsolatban.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Egy kis rosszindulatért neked sem kell a szomszédba menned. Szedd össze magad, és ha egy mód van rá, akkor ne mondj senkiről véleményt. Nincs itt az ideje a kritizálásnak, mert amit ezzel el szeretnél érni, az a visszájára fordulhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Minden esély megnyílhat arra, hogy új, felvillanyozó szerelem kezdődjön az életedben. De jobban teszed, ha hosszabb távon nem tervezel az illetővel. Élvezd ki a friss, zamatos szerelem minden ízét, szépségét, élj a pillanatnak.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Azokban a párkapcsolatokban, amelyekben már korábban sem ment minden gördülékenyen, előfordulhat, hogy kenyértörésre kerül sor. A testvéri, szomszédi kapcsolatokat neked kellene rendezni, mert a helyzet tarthatatlanná válhat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Minden adott lesz ahhoz, hogy rendbe szedj egy olyan ügyet, ami ugyan nem új keletű, de ami miatt a családi életed nem olyan kerékvágásban folyik, ahogy kellene. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt öröm hullámzik át a lelkeden.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Minden adott lesz ahhoz, hogy megújíts egy régi kapcsolatot, amitől ismét olyan szorosan kötődhettek majd egymáshoz, mint a szerelmetek hajnalán. Az időjárási frontokra sokkal érzékenyebb vagy, ez lehet az oka az esetleges rossz közérzetnek.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A pénz nem boldogít – tartja a közmondás. Ám ez most nem igaz, mert éppen az ellenkezőjét érezheted. Ha megszorulsz anyagilag, akkor a testvéredre vagy a rokonodra számíthatsz, aki önzetlenül siethet a segítségedre.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Úgy érezheted, mintha a megújulás időszakát élnéd, a sors új lehetőségeket kínál, amikkel sokat kereshetsz, és talán még a tartalékaidat is növelni tudod. Egy utazás nagyobb anyagi áldozattal jár, de minden pénzt megér!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelemben csodálatos közjátéknak lehetsz tanúja, amiért mindketten rajongani fogtok. A pénzedre viszont jobban ügyelj. A munkával kapcsolatos terveid nagyon jók, most kellene a tettek mezejére lépned, mert óriási sikert arathatsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kissé idegesebb lehetsz a mai napon, mert olyan szabályokhoz kellene igazodnod, amelyeket nem tartasz ésszerűnek. Légy egy kicsit türelmesebb mindenkivel, így érheted el azt, amit szeretnél megvalósítani. A pénzedre jobban vigyázz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A nyugalmat a mai napon nehéz lesz megőrizni. Különféle átalakítások borzolhatják a kedélyedet, amelyek eleinte ellenszenvesek lehetnek, de aztán úrrá leszel a kezdeti idegességeden, mert úgy érzed, a változások szelét a vitorládba foghatod.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Azokban a kapcsolatokban, amelyeket titkolózások, elhallgatások mérgeztek, most olyan esemény történhet, ami véget vethet a bizonytalanságnak. Elérkezik a pillanat, amikor tiszta vizet kell önteni a pohárba.