Horoszkóp 2017.03.01.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Úgy érezheted, hogy nem azt kapod, amit adtál, mintha valaki nem becsülné azt az áldozatot, amit hozol. Ettől magányos lehetsz, mintha az érzelmeid megfagynának, ha az ő közelében vagy.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Azokat a viszonyokat, amelyekben eddig nem volt fenékig tejföl minden, végérvényesen lezárhatod. Ha nem teszed, akkor csak a saját szenvedésedet hosszabbíthatod meg. Igaz, ezáltal olyan tapasztalatra tehetsz szert, aminek egy következő kapcsolatban hasznát veheted.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha utódra vágyakozol, akkor a mai, rendkívül termékeny napon lépj a tettek mezejére. Ennek köszönheted, hogy olyan ötletek pattanhatnak ki a fejecskédből, amelynek nagy hasznát veheted. Az életed új kerékvágásba kerülhet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha olyan szerelmi kapcsolatot folytatsz, amelyben hárman vagytok, akkor a mai napon történő események hatására elgondolkodhatsz azon: érdemes-e folytatni, még nagyobb áldozatot hozni. Beszélj olyan valakivel, aki hasonló cipőben járt, és fogadd meg a tanácsát.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon vehetsz egy mély lélegzetet, mert olyan dolgokat tisztázhatsz, amelyek miatt új kerékvágásban folytatódhat az életed. Mindez hatással lehet az egzisztenciádra – méghozzá pozitívan. Bírságveszélyes a mai nap, légy óvatos.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Mintha beindulna végre az, amibe korábban olyan sok energiát fordítottál. Megtörténhet, hogy őrült hajsza kezdődik, és te azt tapasztalhatod, hogy versenyt futsz az idővel. Minden erődre szükséged lesz ahhoz, hogy elérd azt a sikert, amit várnak tőled.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Nem kedvez a mai nap a külföldi utazásnak. Ha ez elkerülhetetlen, akkor jobb, ha tudod, olyan élmények érhetnek, amelyeket sohasem fogsz elfelejteni. Még az is lehet, hogy a Facebookon egy olyan személy jelentkezik, aki iránt egykor mélyen érezhettél.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Váratlan anyagi kiadásra kerülhet sor, ráadásul a munkahelyeden sincs minden rendben, mindehhez még el is túlozhatsz dolgokat, ezért a hangulatod eléggé ingadozóvá válhat. Olyan valakihez kell alkalmazkodnod, akit ki nem állhatsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A partnered nem kérhet a tanácsodból, csak arra vágyik, hogy hallgasd őt végig higgadtan, türelmesen, és ami még fontosabb, megértően bólogass. Ha erre nem vagy képes, akkor minden esély megvan egy jó nagy veszekedésre.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy kellemetlen érzések keríthetnek hatalmukba, és egy kissé szorongóvá válhatsz. Nyugalom, csak képzelődsz, a félelmeid teljesen alaptalanok. ha változásra kerülne sor, az inkább jót fog hozni, és végre felszabadulttá válhatsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Akár régi, akár új szerelmi kapcsolatról van szó, sajnos közrejátszanak benne az anyagiak, ami nem tesz jót a viszonyodnak. Hiszen, amint felmerül bármelyikőtökben az érdek, mindketten elkezdhettek másfelé kacsintgatni. Pénzügyek terén minden okod meglehet az örömre.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha házas vagy, és úgy tartasz fenn szerelmi viszonyt, akkor most lebukhatsz életed párja előtt, aki választás elé állíthat. Jól gondold meg, hogy döntesz, mert nemcsak őt, és vele együtt a legjobb barátodat, hanem a közösen felépített otthont, és az ismerősöket is elveszítheted.