Horoszkóp 2017.02.28.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Rengeteg tennivaló vár rád, még az is lehet, hogy az otthonodban olyan átalakulások történhetnek, amik során szükség lesz a segítségedre. Áldozatot kell vállalnod, nemcsak a békéltető szerepét játszhatod el, hanem anyagilag is támogatást nyújthatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon teljesen elengedheted magad, és olyan dolgokat csinálhatsz, amiktől könnyebbnek érezheted az életed. Érdemes a mai napon bonyolítani a nagyobb vásárlásokat, mert talán olcsóbban juthatsz hozzá ahhoz, amire szükséged van.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kopogtathat az ajtódon a múlt! Olyan valakivel találkozhatsz, aki életed bizonyos szakaszában nagyon fontos volt. A nosztalgiázás mellett azonban jussanak eszedbe azok a történések, amelyek miatt végül elváltak útjaitok. Ha szülő vagy, csemetéd boldoggá tehet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A titkos szerelmi kapcsolatokban boldog pillanatokat élhettek át, és megint felmerülhet benned, hogy jó lenne ezt a viszonyt tartósítani, és nyíltan felvállalni. Erről bátran beszélj a kedvesednek, mert ő is nyitott mindarra, amit szeretnél.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kiváló a mai nap arra, hogy hosszú hétvégét tarts, mert tökéletesen kipihenheted magad, illetve a párkapcsolatokra nagyon jó hatást gyakorol az együtt töltött idő. Ha dolgoznod kell, nem lesz okod panaszra, mert minden úgy megy, ahogy szeretnéd.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A munkában történhet olyan átalakulás, amely talán már régebb óta a levegőben lógott, és te erre titkon fel voltál készülve. Sőt, még az is lehet, hogy titkon vártad. Ez után nagyobb lehet a függetlenséged, több a szabadságod, és könnyebbnek érezheted az életet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az egészségedre, a testi épségedre kellene jobban ügyelned. Ha sportolsz, akkor vigyázz arra, hogy a mozgást ne vidd túlzásba. Ha hosszú hétvégét tartasz, akkor ebbe beleférne egy alapos takarítás, a fiókokban és szekrényekben is selejtezhetnél…

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Érdemes lenne egy koleszterin vizsgálatot tartani, és vehetnél otthonra egy vércukor- illetve vérnyomásmérőt is, így azonnal kontrollálhatnád, ha valami nem lenne rendben. Ha utazol, nem megy minden rendben. Ne bosszankodj, mert ezzel csak a saját erődet pazarolod.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Szeretteiddel igyekezz bepótolni mindazt, amit korábban elmulasztottál. Még az is lehet, hogy belekezdesz egy új dologba, ami talán hobbinak indul, aztán később kiderül, hogy ebből egészen jól meg is lehet élni… Ha vizsgázol, minden jól megy majd.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Készen állhatsz arra, hogy átmenj azokon a nehézségeken, amelyek ahhoz szükségesek, hogy elérd az áhított célt. Nem félsz már semmitől, egyszerűen csak a célodra koncentrálsz, de jobban teszed, ha a terveidről csak kevés embernek beszélsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A csillagok állása alapján sok esély van arra, hogy belemenj egy titkos szerelmi kapcsolatba. Ám te bármennyire értesz a titkokhoz, most légy körültekintőbb, mert megtörténhet, hogy házas- vagy élettársad előtt lebuksz, és nem fogod tudni kimagyarázni magad.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha nincs partnered, a szinglik táborához tartozol, több jelölt is felbukkanhat. Ám túlságosan magasan van a mérce, és egyikőjük sem tudja átugrani. Anyagiak terén minden okod meg lehet az örömre, mert olyan helyről jön a pénz, ahonnan nem is várod.