Horoszkóp 2017.02.27.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha a társadat nem akarod meggyőzni a saját igazadról, akkor a kapcsolatotokra a béke és a nyugalom lehet a jellemző. A közvetlen környezetedben van az a személy, akinek a viselkedése előtt értetetlenül állhatsz. Főleg azért, mert erre nem adtál okot.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor a társad egyik pillanatról a másikra kaphatja fel a vizet azon, amit mondasz neki. Ráadásul nehéz lesz őt kiengesztelni, és a mosolyszünet hosszabb ideig elhúzódhat. Egy kollégád viselkedése kellemes meglepetés lesz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Tevékeny és termékeny lehet a mai nap, amikor mindent véghezvihetsz, amit elterveztél. Talán ennek következtében a hangulatodra is az elégedettség lehet a jellemző. Kiváló ez a nap kirándulásra, mindenféle szabadtéri tevékenységre.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben kisebb vihar várható, amelynek az lehet az oka, hogy felerősödhet benned a birtoklási és ellenőrzési vágy. Ha meg tudod állni, hogy ne hozakodj elő a múlttal, akkor ez a hétvége mégis nyugalomban telhet el.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Hajlamossá válhatsz kedvesed fejéhez vágni olyan dolgokat, amik miatt amúgy is lelkiismeret-furdalása van, és nem is igazán rajta múlnak. Próbáld meg magad visszafogni, és mielőtt megszólalsz, számolj el legalább tízig, ezzel tompíthatod a hirtelen haragot.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, mint most: a harag rossz tanácsadó. Ha elborítja az agyadat a méreg, akkor sajnos olyan dolgot tehetsz, amit nagyon gyorsan megbánhatsz. Ha friss a szerelmi kapcsolatod, akkor édes, romantikus pillanatokat élhetsz át.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor tedd ezt mosolyogva. Mert ha mérges arccal teszed, nemcsak a saját erődet fogyasztod, hanem kollégával, felettessel is viharok alakulhatnak ki, amire igazán nincs szükség. Összefuthatsz egy régi ismerőssel, akinek megörülhetsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Tartózkodnod kellene a szabálytalan ügyletektől, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy ezekre sohasem derül fény. Olyan hibát követhetsz el ugyanis, ami miatt később nagyon megütheted  a bokádat. A szabadtéri tevékenység feldobottá tehet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kiváló ez a nap arra, hogy ha igazságtalanság ért, akkor ezt orvosold. Ma többször fordulhat meg a fejed, hogy a pénzecskédet mivel tudnád gyarapítani. A csillagok azt üzenik, hogy ingatlanba, vagy értékesebb ingóságba.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon figyelned kell arra, hogy elegendő folyadékot fogyassz. És ne csak akkor, ha szomjas vagy. Ugyanis a cukormentes italok serkentik az anyagcserét, az emésztést, magas az ásványi anyag tartalmuk. Ráadásul a fejed is fájhat, ha nem iszol eleget.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a tanulás, a tudásod további fejlesztése járhat a fejedben. És igazad van, teljesen mindegy, mennyi idős vagy, érdemes lenne visszaülni az iskolapadba, mert amit most elsajátítasz, annak későbbi anyagi előnyeit élvezheted.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ma összefuthatsz egy olyan régi ismerőssel, aki erős hatást gyakorolhat a világnézetedre. A régi párkapcsolatokban talán még sohasem volt ennyire fontos a bizalom és az őszinteség, mint a mai és a holnapi napon.