Horoszkóp 2017.02.24.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha a szinglik táborához tartozol, furcsa, szokatlan módon akadhatsz rá arra a személyre, aki miatt képes leszel feladni a szabadságodat. Túlságosan hiszékeny vagy a mai napon, ezért becsaphatnak.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Banki, biztosítási ügyeknek kedvez a mai nap. Remek érzéked van a pénzhez: amihez nyúlsz, arannyá változhat. Ám a szerelemben már nem vagy ennyire szerencsés: ami nem megy, azt ne erőltesd.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Nem annyira a saját, mint inkább egy közeli hozzátartozó egészsége miatt aggodalmaskodhatsz, és tehetsz meg mindent azért, hogy élete nehéz periódusában segítséget nyújts neki.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Pénzügyi problémák merülhetnek fel, mert nehezebben tudsz lemondani azokról a szokásokról, amelyeket korábban nagyon szerettél, és amelyeket most nem engedhetsz meg magadnak.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Felfokozott érzelmi állapotba kerülhetsz. Így könnyebben rá tudod szánni magad olyasmire, amit egyébként nem szívesen teszel meg. Ám, a szükség nagy úr, így aztán nem válogathatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Olyan valaki érintheti meg a szívedet, akivel a karma láthatatlan szálai köthetnek össze. A kapcsolat azonban mégsem lehet zökkenőmentes. Elgondolkodhatsz azon, érdemes-e harcolni érte.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Mindent meg kell tenned a pénzért, hogy több legyen a bevételed, mert rövidesen megtapasztalhatod, hogy nincs annyi, amennyi elég lenne. Felettesed elvárásainak könnyebben meg tudsz felelni.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A meglévő párkapcsolatokban a társad az elvárásaival teheti kissé nehezebbé az életedet. Az is lehet, hogy egy váratlan fordulat következtében élheted át mindazt, amikkel eddig csak romantikus filmekben találkoztál.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Figyelj a társadra, mert túlzásba eshet, ami visszaüthet. Kollégával probléma adódhat, aminek elsődleges okozója te vagy. Fontos, hogy ne keveredj pletykába, és ne késs el sehonnan.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A meglévő párkapcsolatokban fontos téma kerülhet terítékre, ami a közös jövővel is kapcsolatban van. A munkához úgy kellene hozzáállnod, hogy más is hozzáférjen. Kollégát dicsérj.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az értékrendedben következhet be változás, mert olyan események történhetnek, amelyek miatt másképpen látod a világot, és benne a saját helyedet. Régi beidegződéstől könnyen megszabadulhatsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Az idő pénz! Ám sajnos nem a te tempódon múlik az, hogy valami sokba fog kerülni vagy megúszod olcsón, hanem másokén. Hajlamossá válhatsz hajcsárként viselkedni, amivel ellenségeket gyűjthetsz.