Horoszkóp 2017.02.23.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A harag rossz tanácsadó: aki korábban megbántott, az talán nem bánta meg a bűnét, viszont most megpróbálhatja felvenni veled a kapcsolatot. Légy vele kedves és elnéző, viszont soha ne bízz meg benne. A testmozgás jót tenne a testednek és a lelkednek.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkahelyeden nehéz helyzet van kialakulóban. Ha leépítésekre kerülne sor, akkor ez valószínűleg érinthet téged is. Ezért érdemes lenne körülnézni az álláspiacon. Próbálj meg kicsit nagyvonalúbb lenni, és nem harácsolni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Soha olyan nagy hasznát nem vehetted eddig még a kapcsolati tőkédnek, mint most. Ezért, ha bármire szükséged lenne, akkor csak mozgósítsd ezeket az embereket. Kedvez a mai nap az ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha pénzről van szó, akkor jól tennéd, ha nem mennél bele semmilyen kölcsönügyletbe, senkinek se adj egyetlen vasat sem, mert nemhogy a kitűzött határidőre nem kapod vissza, de még később sem. Lopásveszélyes a nap, vigyázz az értékeidre.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Nem kell senkinek rosszat kívánnod, átkozódnod, mert aki vétett ellened, azt a sors megbünteti. Ha peres ügyed van, akkor a csillagok szerint a te javadra dőlnek el a dolgok. Senkinek ne adj tanácsot, főleg akkor ne, ha nem is kérik.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Egy barát vagy közeli, jó ismerős elárulhatja a legféltettebb titkát, amit nem mond el neked, ez okozhatja a furcsa, már-már rejtélyesnek is nevezhető magatartását. Külföldi utazás során szerzett élményeknek nagy hasznát veheted.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A párkapcsolatokban talán éppen a te munkával kapcsolatos problémáid borzolhatják az otthoniak idegeit. De egy váratlan és fantasztikus hírrel örvendeztethet meg a párod, amitől még a régi kapcsolatok is új fényben ragyoghatnak.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Amennyiben a szinglik táborához tartozol, nem lesz okod panaszra, mert villámcsapásszerűen érkezik meg életedbe a szerelem. Igaz, hogy nem lesz minden tökéletes, de meg fogtok küzdeni egymásért, mert mindketten érezhetitek, hogy érdemes.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A meglévő szerelmi viszonyokban komolyra fordulhatnak a dolgok, talán összeköltözés vagy házasságkötési tervek foglalkoztathatnak. A munkahelyeden a több munkáért kevesebb bért lehet a jelmondat most.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A munkával, megélhetéssel kapcsolatos félelmek megbéníthatnak. Ezért próbáld meg ezeket az érzéseket száműzni, és csakis pozitívan gondolkozz. Mert most olyan erőkkel rendelkezel, amikkel bevonzhatod mindazt, ami a gondolataidban forog.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha pénzről van szó, nem lesz okod panaszra, hiszen a kiadások ellenére is jó üzletet köthetsz, vagy hozzájuthatsz egy olyan összeghez, amelyről talán már le is mondtál. Ha szülő vagy, gyermeked viselkedése kiboríthat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Mindenhova indulj el időben, mert megtörténhet, hogy fontos dologról késhetsz le, vagy a nagy rohanásban összetörheted magad. Ha vendéglátásra készülsz, akkor a mai napon érdemes a nagyobb vásárlásokat lebonyolítani.