Horoszkóp 2017.02.22.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a munkáddal annyira meg lesznek elégedve, hogy olyan feladattal bízhatnak meg, amiről úgy érezheted: kitűntetés, elismerés. Egy rokon utálatosan viselkedhet, amin azonban gyorsan felül tudsz emelkedni.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ma meg kellene acélozni az idegeidet, mert olyan esemény történhet, ami miatt feszültebbé válhatsz, és olyan dolgot mondhatsz, amit később nagyon megbánhatsz. Valaki olyan ajándékkal kedveskedhet, ami boldoggá tehet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor az agyad úgy szívja be az új tudást, mint szivacs a vizet. Egy kolléga rosszindulatú megjegyzésére ne reagálj, ne vedd fel az eléd dobott kesztyűt.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Érzékeny szerved a májad. Ezért fogd vissza többek között a fűszeres, nehéz ételek, és szeszes italok fogyasztását. Kiváló ez a nap arra, hogy egy igazán nagy fába vágd a fejszédet: olyasmibe kezdj, ami nagy sikert hoz a későbbiekben.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha tovább képzenéd magad, akkor ez nagyot lendítene az előmeneteleden. Illetve azon, hogy olyan feladatot láss el, amit nemcsak jól megfizetnek, hanem amelynek a végzése örömöt szerez. Kedvesed iránt imádatot érezhetsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Itt az ideje, hogy megszervezz egy kis csapatot, és együtt sportolj velük, illetve olyan dologgal töltsd az idődet, amit igazán szeretsz. Ha mesteremberre van szükséged, akkor lelkiismeretes szakemberre találhatsz, aki elfogadható áron dolgozik.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A rokonságodban lehet egy olyan személy, aki nehezen nevezhető az igazmondás bajnokának, és ez újabb gondokat okozhat. Ezért sok értelme nincs most annak, hogy őszinte beszélgetést kezdeményezz. Értékeld, hogy partnered a kedvedben akar járni.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A hangulatod a mai napon olyan változó lehet, mint az időjárás. A kedélyállapotodat befolyásolja, hogy mi történik gyermekeddel. Illetve, hogy a partnerednek hogyan alakul a megélhetése.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A régi házasságokban, együttélésekben a heves vita után nyugalmasabb időszak következhet. Különösen az után, hogy a partnered vagy elutazik, vagy belekezd valami olyan elfoglaltságba, ami rengeteg erőt és energiát követel tőle.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A rendszeresen végzett jógagyakorlatok jót tesznek az ízületeidnek és az idegeidnek egyaránt. A párkapcsolatokban nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd. Arra azért ügyelj, hogy ne viselkedj bosszúszomjas hárpiaként.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az otthoni nyugalomnak valószínűleg az lehet az oka, hogy meg tudjátok beszélni a fontos dolgokat. Ha szülő vagy, olyan dolgokkal is foglalkoznod kell, amelyek a gyermeked jövőjével kapcsolatosak. Ha kell, hozz érte áldozatot.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A szerelmi kapcsolatokban édes minden perc, amit együtt tölthettek el, hiszen nemcsak imádjátok egymást, hanem közben olyan tapasztalatokra is szert tehettek, amelyek miatt talán egészen másként látjátok a világot, és benne a saját helyeteket.