Horoszkóp 2017.02.20.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Érdemes lenne látásvizsgálaton részt venni, mert lehet, hogy szemüvegre lenne szükséged. Vagy esetleg nagyobb dioptria kellene az éles látáshoz. A pénzért meg kell harcolnod, és előfordulhat, hogy nem kapsz annyit, mint amennyi megilletne.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A megérzéseid azt súghatják, hogy a partnered valamit titkol előtted. De ez nem jelenti azt, hogy neked turkálni kellene a személyes holmija közt, mert le fogsz bukni, és még az is lehet, hogy térden állva fogsz neki könyörögni, bocsásson meg.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A barátok legyenek ma mindennél fontosabbak. Tégy meg értük mindent, ami csak tőled telik, mert nem kell sok időnek eltelnie, és nagyon nagy szükséged lesz rájuk. Utazás során feszültség támadhat, maradj higgadt.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Bizakodó hangulatban lehetsz. Annyi mindent hallottál már arról, hogyan is lesznek a következő időben a dolgok, hogy az aggodalom olykor összeszoríthatja a torkodat. A párkapcsolatod alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan hírek juthatnak a füledbe, illetve olyan események történhetnek veled és körülötted, amelyek optimistává és bizakodóvá tehetnek. A viszonylag új kapcsolatokban határtalanul boldognak érezheted magad. A szívügyekben ne hallgass senkire.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A régi párkapcsolatokban arra van szükség, hogy világosan kifejezd magad, mert az esetleges félreértésből nehéz helyzet jöhet létre. Ha utazol, jóval több pénzt vigyél magaddal, mint amennyit terveztél. Az egészségedre jobban ügyelj.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Előfordulhat, hogy munkával, megélhetéssel kapcsolatos problémák ütik fel a fejüket. Egy kollégával kölcsönösen egymás agyára mehettek. A párkapcsolatokban társad olyan témával állhat el, amelyben nem vagy járatos, ezért ne adj tanácsot.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A testi és lelki egészséged megőrzésére kellene nagyobb figyelmet fordítanod. Mélyen felháboríthat valakinek a viselkedése, illetve olyan esemény történhet, amelynek hatására elgondolkodhatsz, hogy milyen értelme is van az életnek.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt lehetsz kissé idegesebb. Tegyél meg érte minden tőled telhetőt. Az exed iránt olyan érzéseket táplálhatsz, amelyeken saját magad is meglepődhetsz. Beszélj a problémádról egy baráttal.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A szerelmi kapcsolatokban olyan nehéz helyzet alakulhat ki, amelytől úgy érezheted, képtelen vagy szabadulni. Adhatsz magatoknak még egy esélyt. Légy őszinte a kedvesedhet, csak így léphettek tovább.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az a szerencse, hogy jó formában vagy, és pénzed is lesz. A munkában úgy érezheted, meg kell szakadni, olyan iszonyatos mennyiségű lehet az elvégzendő feladatod. Váratlan kiadás borzolhatják az idegeidet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Amire most kiadsz, az nagyon megéri az árát, később derül csak ki, hogy milyen remek befektetés. Ha a feletteseddel szeretnél egy számodra fontos kérdésben beszélni, akkor a mai napon ragadd meg a kínálkozó lehetőséget.