Horoszkóp 2017.02.19.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Az lenne a legjobb, ha rokonokkal töltenéd a mai napodat, akik között van olyan, akinek a te biztató szavaidra van szüksége. Ha megengedheted magadnak, akkor anyagilag támogasd azt a családtagot, aki nehéz helyzetben van.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A következő hetekben nagyobb szükséged lesz a barátokra. Ha egy közösségnek vagy a tagja, akkor olyan valakivel hozhat közelebbi kapcsolatba az élet, akivel eddig talán két szót sem váltottatok. De az is lehet, hogy új közösségbe kerülsz…

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A következő hetekben, napokban a munka, a megélhetés körül forognak majd a gondolataid. Még az is lehet, hogy olyan helyzetbe kerülhetsz, ami miatt az irigyeid száma annyi lesz, mint égen a csillag. Kiváló az idő az állásváltoztatásra.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A következő időszakban remek alkalom kínálkozik arra, hogy új dologba fogj. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás lesz, ezért, ha idegen országban szeretnél több időt eltölteni, akkor hajrá! Lépj a tettek mezejére, mert sikeres leszel.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A következő időben komolyabb és szorosabb kapcsolatba kerülhetsz az egészségüggyel. Még az is lehet, hogy nem annyira magad miatt, mint inkább egy közeli hozzátartozó vagy ismerős miatt kell átélned ezeket a helyzeteket.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a következő hetekben minden idegszáladdal a társadra kellene koncentrálnod. Különösen akkor, ha a viszonyotokban nincs minden rendben. A sors lehetőséget kínál arra, hogy a legrégebbi problémát is megoldjátok.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A munkára kellene összpontosítani a következő hetekben. Még az is lehet, hogy változásra van kilátás. Ha nincs állásod, nem kell kétségbeesni, hanem a kínálkozó lehetőségre igent mondani. A szerelemben most kevesebb a szerencséd.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked áll a következő hetekben a figyelmed középpontjába. Ha gyermekre vágyakozol, akkor rendkívül termékeny időszak veheti a kezdetét, és ez irányú álmodat a sors valóra válthatja. A baráti kapcsolataidat neked kell ápolni.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A következő hetekben nagyobb lesz majd a mozgás. Te is többször lehetsz majd úton, és a kommunikáció is nagyon fontos lesz. Hiszen olyan dolgokat kell megbeszélned, amelyek nagymértékben befolyásolhatják az anyagi helyzetedet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha van testvéred, akkor vele most olyan dolgokat is meg tudtok beszélni, amik eddig nagy gondot okoztak, és egyikőtök sem akart engedni belőlük. Olyan valakiről hallhatsz hírt, aki mélyen megbántott, és aki erről másként gondolkodik.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Következő hetekben minden idegszáladdal a pénzre koncentrálhatsz. Az életnek ezen a területén történik majd nagyobb mozgás, a jókedv illetve a szorongás emiatt egymást válthatják. Akkor se vásárolj ma, ha nagy leértékelés van.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napot töltsd láblógatással, mert a következő hetekben rengeteg feladatot kell majd ellátnod. Most kell összegyűjteni az energiát, mert nem fogod bírni az iramot. Az exed életében olyan változás történhet, amely miatt búslakodhatsz.