Horoszkóp 2017.02.18.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kiváló a nap arra, hogy befelé tekints, és önvizsgálatot tarts. Foglalkozz ezotériával, spiritualitással, mert olyan felismerésben lehet részed, ami miatt képes leszel változtatni az életeden, és a titkos álmodat is valóra válthatod.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert kiváló teljesítményt nyújthatsz, és a felettesed is elismerésben részesíthet. Alkalmas a nap arra, hogy új receptet próbálj ki, vagy nagyobb vásárlást bonyolíts.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt át kell alakítanod a terveidet. Ha randevúra mész, akkor most csak a külső számít. Akivel összehoz a sors, annak mindennél fontosabb az első benyomás. Ezért csípd ki magad, légy bombázó!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon jól tennéd, ha lazítanál. Nagyon jól érezhetnéd magad egy fürdőben, uszodában, vagy olyan vizes komplexumban, ahol van csúszda. Ma ne tagadd meg magadtól a cukrászati készítményeket sem!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Különleges lehet a nap, olyan élményben lehet részed, ami miatt örömödben a föld fölött lebeghetsz néhány lépéssel. Ha étteremben étkezel, akkor nagyon elégedett leszel mindazzal, amit befalsz…

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Most egy igen ritka alkalom nyílik arra, hogy alkotó változásokat hajts végre az életedben, kiiktatva belőle mindazt, ami a növekedésed és fejlődésed szempontjából nem működik jól. És ezáltal izgalmas időszak veheti kezdetét.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon túlságosan merevvé válhatsz, és félsz a változásoktól. Ám ha rugalmas maradsz, akkor pozitív változásokat iktathatsz be az életedbe, és kiélvezheted az általuk nyújtott új tapasztalásokat és lehetőségeket.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan hír jut el a füledbe, ami miatt összeszorul a szíved. Sajnos segíteni nem tudsz az adott személynek, de ha pozitív energiákat küldesz neki, akkor ezzel – ha kismértékben is, de – a gyógyulás útjára terelheted.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kiváló ez a mai nap pénzzel kapcsolatos manőverekre, és konstruktív, újító változásokat is meghozhatsz, amelyek nagymértékben befolyásolhatják a megélhetésedet. Egy barát viselkedése megdöbbenthet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan élmények érnek, amelyek az ezotéria felé fordíthatnak. Újabb információkat kereshetsz az interneten ebben a témában, és sajnos olyanokra is bukkanhatsz, amik szemenszedett hazugságok.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Légy óvatosabb a mai napon, mert valaki félrevezethet, vagy olyasmi juthat a tudomásodra, amit tévesen értelmezhetsz, és ezzel önmagadat hozhatod hátrányos helyzetbe. Egy idősebb személynek nézd el a viselkedését.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon mindenféle problémák adódhatnak, elsősorban gyógyszerekkel kapcsolatban. Ezért most nem ajánlott új gyógyszer vagy gyógymód kipróbálása, mert éppen az ellenkezőjét érheted el annak, mint amit szeretnél.