Horoszkóp 2017.02.17.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Furcsa nap lesz a mai, az egyik feled azt mondja, lépj a tettek mezejére, míg a másik feled semmi változást nem szeretne! Minden maradjon úgy, ahogy volt! Ez a hangulatodat is ingadozóvá, a kapcsolataidat pedig feszültté teheti.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A baráti kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak az életedben. Illetve, ha tagja vagy egy közösségnek, akkor kénytelen leszel alkalmazkodni másokhoz, ami most azért nem esik nehezedre, mert tudod, hogy így érheted el mindazt, amit szeretnél.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az energiáidat a mai napon az ellenőrzésed alatt tudod tartani. Sőt, be is tudod osztani, így aztán képes leszel olyan feladatokat is ellátni, amikről esetleg korábban azt gondolhattad, meghaladják az erődet és a képességeidet is.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ma képes leszel közelről és alaposan megfigyelni önmagadat, és ezáltal rengeteget tanulhatsz saját magadról. Ha titkos viszonyt folytatsz, a következő időben olyan változásokra van kilátás, amik feldobottá tehetnek!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ma valószínűleg több dolog fog akadályozni, ezért megtörténhet, hogy át kell szervezned az életedet. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel szemben nagyon nehéz őszintének és segítőkésznek lenni.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A régi párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki feszült helyzet. Próbáld megőrizni a türelmedet, és akkor nem hangzik majd el olyan mondat, ami miatt könny áztathatja az arcodat. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Itt a ragyogó alkalom, hogy egy régi ügyben döntést hozz. Bármilyen most – és a következő napokban – indított vállalkozás hallatlanul sikeres lesz. A testedzést ne hanyagold el, mert ez a kulcsa a lelki és a fizikai jólétednek!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kiváló a mai nap a banki, biztosítási, hagyatéki ügyek intézésének. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak szüksége van a támogatásodra. A sors tálcán kínálhat egy olyan lehetőséget, ami miatt a környezetedben több lesz az irigyed.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha olyan dolgokon töröd a fejed, amik nagyobb kiadással járnak, akkor érdemes lenne megkérdezni egy kívülállót, mert ő tisztábban látja a helyzetedet, és a lehető legjobb tanácsot adhatja, amit, ha megfogadsz, sikeres leszel.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha képes vagy a mai napon tartózkodni az arroganciától, és nem feledkezel meg azokról az apró kis részletekről, amelyek a jó kapcsolatokat működtetik, akkor most hallatlanul nagy sikereket érhetsz el az életnek több területén egyszerre.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy olyan helyzetet teremt a sors, amitől elállhat a lélegzeted is! Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel a mai napon nehezebben bírsz. Őszinte beszélgetésre lenne szükség, és kiderül, hogy milyen gonddal küzd.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Lazának, elégedettnek és jó kedélyűnek érezheted magad a mai napon. Még az is lehet, hogy olyan dolgot tervezgethetsz, amire csak később kerül sor, és amit már most elkezdhetsz várni. A feletteseddel szemben légy engedékenyebb.