Horoszkóp 2017.02.16.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan valaki juthat a mai napon az eszedbe, aki már nincs az élők sorában, vagy akivel nagyon régen találkoztál. Ez a személy egy időben fontos szerepet játszott az életedben. Most olyan dolgokról elmélkedhetsz, amik olyanná tettek, amilyen vagy.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ma különösen a karok és a lábak vannak kitéve sérülésveszélynek, de az is lehet, hogy autóvezetés vagy közlekedés során alakulhat ki nehéz helyzet. Amennyiben szülő vagy, akkor a gyermeked miatt talán hegyeket is képes leszel megmozgatni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ma több ingerlékeny emberrel találkozhatsz. Hiába leszel higgadt, hiába számolsz el hétig, mielőtt megszólalnál, mégis parázs vita alakulhat ki, amelyben kölcsönösen sebeket szerezhetsz és ejthetsz. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ma nem veled van a baj, hanem csak kellemetlenkedő alakokkal kerülhetsz kapcsolatba. Jól tennéd, ha önvizsgálatot tartanál, mert rájöhetsz, hogy ami kibillent, az mélyebb, elfojtott düh vagy frusztráció eredménye.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Alkalmas a pillanat, hogy a kényesnek tartott témákat megbeszéld, most ugyanis a környezetedben élők is nyitottak erre. Ha párkapcsolatban élsz, légy elnézőbb társad rokonságával szemben.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon talán nincs sok kedved komolyabb vagy nehezebb munkát végezni. Tölts több időt egy olyan kollégával, akivel nagyon jól kijöttök. Rokonnal szemben légy engedékenyebb. Beteg személynek legyél ma a segítségére.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A kapcsolataid ma kellemesnek ígérkezhetnek, amiben nagy szerepet játszik az is, hogy hajlasz a kompromisszumra, amivel elkerülheted a hangos szóváltást. A párkapcsolatokban fordulóponthoz érkezhettek.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy ma inkább szórakoznál, kevesebb kedvet érzel a munkához, az elvégzendő feladatokhoz. Ám olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor a körülmények rákényszeríthetnek arra, hogy kőkeményen dolgozz!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Jelentős szellemi energiával rendelkezhetsz ma, érthetően ki tudod fejezni magad. Így aztán minden okod meg lehet az örömre, hiszen több dolog alakulhat most a kedved szerint.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ma egy olyan konfliktusba is belemehetsz, ami egyébként könnyen elkerülhető lenne, ha képes lennél megállni és körülnézni. Mások szemével látnád a világot, és rádöbbenhetnél arra, hogy mi szolgálja a saját érdekedet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a mai napon meg kell majd győznöd az álláspontod helyességéről valakit. De az is előfordulhat, hogy a véleményedet kell megvédened. Mindegy, hogy melyikre kerül sor, nagyon jól tudod képviseli önmagadat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan valaki van a közvetlen környezetedben, aki hajlamos azt képzelni, hogy az egyedüli helyes az, amit ő gondol. Nem érdemes ezzel a személlyel harcolni, mert most nem győzheted meg őt a saját igazadról. Banki ügy intézésére jó a nap.