Horoszkóp 2017.02.15.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Szellemileg csúcsformában lehetsz ma, agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolnak. Kiváló a nap arra, hogy egy olyan régi témával hozakodj elő, amelyben eddig nem érted el a kívánt eredményt – most ugyanis sikereket érhetsz el.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Csak akkor érhetsz el sikert, ha a háttérben maradsz, és onnan mozgatod a szálakat. Mindez elsősorban a megélhetéssel, az egzisztenciális sikerekkel kapcsolatos ügyekre igaz. Pénzügyeid is úgy alakulhatnak, ahogyan szeretnéd!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai nap bővelkedik szellemi és fizikai energiákban is, amelyeknek nagy hasznát veheted. Ne várd azonban, hogy a többiek lépést tudjanak tartani veled. Talán egyedül kellene dolgoznod, mert így érheted el azt, amit kitűztél magad elé.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Szellemileg nagy teherbírással rendelkezhetsz a mai napon, és kihívásként fogadhatsz bármilyen nehéz vagy félelmetesnek tűnő problémát, amivel szembekerülhetsz. Önbizalmad és fizikai energiáid miatt sikert sikerre halmozhatsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy ma valakit meg kell győznöd álláspontod helyességéről, vagy azt meg kell védened mások előtt. Mindkettőt nagyon jól fogod csinálni. Nem kétséges: ennek minden percét élvezni is fogod!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A béke és nyugalom azon is múlik, hogy mennyire vagy képes alávetni magad a társad akaratának. Ha nem szállsz vele szembe, akkor béke és nyugalom honolhat a kapcsolatban. Valakivel egy pillanat alatt alakulhat ki vita.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban elérkezik a pillanat, amikor őszintén szembe kell nézni a problémákkal. Sőt, a szőnyeg alá söpört gondokkal is foglalkozni kell, mert nem fogjátok megoldani a gondokat, és a kapcsolat véget is érhet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ma minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálnod, mert az életnek ezen a területén arathatsz sikereket. Egy kolléga olyan dologgal állhat elő, amelytől talán még az állad is leeshet. A pénzedre jobban ügyelj.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelmi kapcsolatok jövője azon múlhat, hogy képesek vagytok-e az őszinte beszélgetésre. Ha igen, akkor olyan dolgokat is meg tudtok beszélni, amik az elmúlt időszakban sok gondot okozhattak. Ha szülő vagy, gyermekedre figyelj jobban.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Pénzügyeid pompásan alakulhatnak, amihez nyúlsz, az arannyá változik. A nagyobb vásárlásokat is érdemes lenne a mai napon bonyolítani, mert szuper lehetőséget sodorhat az utadba az élet. Hírt kaphatsz régi kedvesedről.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Szellemileg nagy teherbírással rendelkezhetsz, és kihívásként fogadhatod fel azokat a dolgokat, amelyekről korábban úgy gondolhattad, csupán problémák, amelyek megoldásához akkor nem rendelkeztél kellő energiával, és erővel.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Önbizalmad és fizikai energiáid a magasba szökhetnek a mai napon. Úgy érezheted, mintha az egész világot egy kézzel meg tudnád ragadni, és magadhoz tudnád ölelni. Viszont pénzügyek terén nem árt most az óvatosság.