Horoszkóp 2017.02.14.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A szerelem ege vakítóan kék lehet, ami azt jelenti, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. A meglévő viszonyokban olyan átalakulásra van kilátás, amelynek hatására a kapcsolat még szorosabbá válhat. A tervezett utazás fantasztikus lesz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ma aztán tényleg szervező-tervező kedvedben lehetsz, és ebben fantasztikus eredményt érhetsz el. Persze csak akkor, ha nem akarod a többiek életét kérdezés nélkül átszervezni. Ha párkapcsolatban élsz, ne feledkezz meg a Valentin-napi ajándékról.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ma nem leszel határtalan energiával megáldva, de annyid mindenképp lesz, amennyi a ténylegesen elvégzendő feladatokra való koncentráláshoz szükség. Ha a párkapcsolatodban nem volt minden fenékig tejföl, akkor ma a dolgok változhatnak…

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha megcsinálod mindazt, amit egyébként is meg kell tenned, akkor mindjárt jobb lesz a kedved, és a végén még némi örömteli elégedettségben is részed lehet. Nincs szükség nagy Valentin-napi ajándékra, elég egy kis apróság is.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Elméd ma rendezetten működik, jól tudod a figyelmedet összpontosítani. Összeszedett és óvatos lehetsz most, villámgyorsan el tudsz igazodni a részletek kusza hálójában. Értékeld a kedvesed igyekezetét, dicsérd meg őt.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Minden olyan feladat vagy tanulmány szempontjából kedvez ez a nap, amelynek során az apró részletek iránti koncentrált figyelemre van szükség. Nagyszerű alkalom, hogy szemügyre vedd az életedet, a terveidet, és foglalkozz a környezeteddel.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai azon napok egyike, amikor a legszívesebben meglógnál a munkából. Úgy érezheted, agyonnyom a munka, a kötelesség, és ez miatt nem teheted azt, amihez igazán kedvet éreznél. Mindezek ellenére mégis jó teljesítményt nyújtasz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Türelmetlenné válhatsz mindenfajta korlátozással szemben, ez miatt valószínűleg nem lesznek zökkenőmentesek a hatalmi pozícióban lévő emberekkel a kapcsolataid. Ha megpróbálod az ő szemükkel látni a világot, nyugis napod lesz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Mindenki maga teremti meg a saját valóságát. Választásaink vagy elképzeléseink lehetnek a valódi korlátaink. Gondold át a helyzetedet, az életedet, és tedd fel magadnak a kérdést: tényleg igaz, amit gondolsz? A válasz meglephet…

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Újra és újra ellenőrizned kellene a veled szemben támasztott követelményekről alkotott előítéleteidet. Ha mindehhez türelem társul, akkor képes leszel elfogulatlanul szemlélni a világot, és abban a saját helyedet. Az eredmény kielégítő lesz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha nem hagyod, hogy bármi kizökkentsen a megszokott kerékvágásból, akkor olyan eredményt érhetsz el, ami miatt a büszkeség járhatja át minden porcikádat. Külföldi utazás emlékei ma élénken élhetnek benned, amit megoszthatsz másokkal.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ma át kellene állítanod a váltókat, ami azt jelenti, hogy valami mást, valami izgalmasat kellene keresni, olyat, ami egészen biztosan a tetszésedet szolgálja. Ha párkapcsolatban élsz, ne feledkezz meg a Valentin-napi ajándékról!