Horoszkóp 2017.02.12.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Túlzottan érzelmes és szubjektív lehetsz ma ahhoz, hogy most jó döntést tudj hozni, különösen anyagiakkal kapcsolatban. Mindez azonban csak a mai napra vonatkozik, holnap már minden másként alakul, ezért csak ma ne hozz döntéseket.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra alakulhat ki vita, amelyben sajnos te kötheted az ebet a karóhoz, így olyan helyzet állhat elő, ami megkérdőjelezheti még a közös jövőt is. Új recept kipróbálásra kiváló a nap.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Azokban a párkapcsolatokban, amelyekben nem volt minden fenékig tejföl, olyan átalakulásokra van kilátás, amik miatt bátran tervezheted a közös jövőt. Még az is lehet, hogy olyan valaki kér bocsánatot, akiről ezt nem is feltételezted volna.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha vannak titkaid, azokra most nagyon vigyázz, mert kitudódhatnak, és minden egészen másként alakulhat, mint ahogyan azt tervezeted. Ha dolgoznod kell, akkor éghet a kezed alatt a munka, és olyan eredményt érhetsz el, ami büszkévé tehet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha vendégeket vársz, akkor ki kellene tenned magadért, és nagyobb traktát rendezni. Ha te mész vendégségbe, akkor olyan ajándékot vigyél, amit te is szívesen megkapnál. Kiváló az idő az otthonod átrendezésére, szépítésére is.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A figyelmedet a mai napon a környezetedre kellene irányítani. Az ismerőseid között vannak olyanok, akik nehéz helyzetben vannak, amiből a te segítségeddel tudnának kikászálódni. Ezért ha kell, akkor légy önfeláldozó, és segíts!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ma egy hullámhosszra kerülhetsz a környezeteddel. Ha a családtagjaiddal kívánod eltölteni a napot, akkor azt nagyon jól teszed. Kiváló a mai nap a külföldi utazás megtervezésére. Ha most indulsz útnak, jól teszed.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon szinte mindenkivel nagyon jól kijöhetsz, különösen az ellenkező neműekkel. Remek alkalom kínálkozik a barátkozásra, és arra, hogy tényleg érzelmi alapon közelíts a többiekhez. A konyhában remekművet alkothatsz…

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A harmónia napja is lehet a mai, amikor a pároddal és a környezeteddel is tökéletesen megérthetitek egymást. Teljesen mindegy, hogy milyen az idő, ma legyél többet a szabad levegőn, mert jó hatással lehet a lelkiállapotodra is.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon mindenkivel nagyon jól kijöhetsz. Ezért érdemes olyan témát felvetni, ami már hosszabb ideje foglalkoztat, és amiben nem tudtál eddig dűlőre jutni. Kiváló a nap nagyobb vásárlás lebonyolítására is.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nyugodt, békés, kiegyensúlyozott lelkiállapotba kerülhetsz, a környezeteddel tökéletes lehet az összhang. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor olyan esemény történhet, ami miatt búcsút inthetsz az egyedüllétnek…

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki nagyon jó hatást gyakorol rád, mert egészen más színben láthatod miatta a világot. Ha utazol, akkor légy óvatosabb, mert balesetveszélyes a nap. Szuper ötleted támadhat, amit meg is valósíthatsz.