Horoszkóp 2017.02.11.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha egy mód van rá, kerüld el a veszélyes helyszíneket, helyzeteket és a kötekedő embereket. Nincs szükség arra, hogy baleset érjen, vagy akár egy pofon is elcsattanjon. Ha szülő vagy, gyermekeddel szervezz közös programot.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A másokkal való találkozásod tartalmas és gazdagító lehet, ha érzelmileg a helyeden vagy. Ugyanakkor kissé elégedetlennek érezheted magad, mert valaki nem úgy táncol, ahogyan te fütyülsz. A párkapcsolatokban vitára van kilátás.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha szülő vagy, előfordulhat, hogy a gyermeked miatt a mai napot át kell szervezned, és olyasmit kell tenned, amihez nem fűlik a fogad. De a csemetéd miatt kész vagy olyan dolgokba is belemenni, amihez kevesebb kedvet érzel.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A vizes tevékenységek a mai napon boldoggá tehetnek. Ezért irány az uszoda, vagy a jacuzzi, esetleg a meleg vizes medencék, ahol tökéletesen ellazulhatsz. Ha erre nincs lehetőséged, akkor alkalmazkodj a helyzethez, és így jobban érezheted magad.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Keresd mások társaságát, kiváltképp baráti és rokoni körben. Rendkívül együtt érző és érzékeny lelkiállapotban lehetsz. Ha a társadnak az előző kapcsolatából van gyermeke, akkor kissé nehezedre eshet a vele való foglalkozás.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A nőismerőseiddel ma feszültebb lehet a kapcsolatod. Ha nem akarsz vitát, akkor számolj el legalább tízig, mielőtt megszólalsz, így elkerülheted, hogy saját magad alatt vágd a fát. Gratulálj az ismerősödnek a sikere miatt.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kissé szeszélyes lehetsz a mai napon. A világos és ésszerű gondolkodás ma nem túl erős oldalad. Hajlamossá válhatsz pillanatnyi hangulat alapján ítélkezni, és ezzel tévútra léphetsz. A párkapcsolatokban feszültté válhat a helyzet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Erőteljesen változó lehet a hangulatod, ami együtt érzővé tehet, és olyan valakit is a szárnyaid alá vehetsz, akiről ezt korábban elképzelhetetlennek tartottad. Érdemes a mai napon nagyobb vásárlást bonyolítani, mert anyagilag nagyon jól járhatsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai nap nem a legalkalmasabb pillanat fontos, anyagiakkal is kapcsolatos tárgyalás lebonyolítására, vagy a józan gondolkodást igénylő feladatok ellátására. Ha lehet, akkor lazíts, és olyasmivel foglalkozz, amiben örömödet leled.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan dolgok jutnak az eszedbe, amelyek miatt érzékenyebb lelkiállapotba kerülhetsz. De az is lehet, hogy összefuthatsz egy olyan régi ismerőssel, aki egykor fontos szerepet játszott az életedben…

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A kommunikáció napjának is nevezhető a mai, amikor olyan fontos megbeszélésre kerülhet sor, ami a jövőddel kapcsolatos. De az is lehet, hogy összefuthatsz egy olyan személlyel, aki feltöltheti energiaraktáraidat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kiváló a mai nap a kultúrával kapcsolatos programokra. De arra is jó, hogy rokonnal töltsd az időd nagy részét, mert a közös élmények feldobottá tehetnek. Teljesen mindegy, milyen az idő, legyél többet a szabad levegőn.