Horoszkóp 2017.02.10.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha tudsz, maradj fönt sokáig, mert éjfél előtt elkezdődik a Hold fogyatkozása, ami fantasztikus lesz. A fogyatkozás hatására lelkileg érzékenyebbé válhatsz, és olyan dolog miatt is elsírhatod magad, amire egyébként máskor oda sem figyelsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A Holdat éjszaka elnyeli a sötétség, és ez a fogyatkozás hatással lesz a későbbiekben az érzelmi életedre. Pontosabban négy hónapon keresztül olyan események történhetnek, amelyek miatt boldognak és elégedettnek érezheted magad.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Mindig is érzékeny voltál az éjszaka vándorának, a Holdnak az állására. A ma éjszakai fogyatkozással is így leszel, ez lehet az oka annak, hogy olyan dolgok is idegesítenek, amelyeket máskor fel sem veszel. Próbálj meg higgadt maradni.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ahogyan felfalja a Holdat a sötétség, éppen úgy borul árnyék a te lelkedre is. A mostani fogyatkozásnak a hatását négy hónapon keresztül élvezheted. Elsősorban az anyagi helyzetedre fog befolyással lenni.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Sokkal érzékenyebb vagy a környezeti hatásokra, mint általában. Még az is lehet, hogy allergiás tüneteket produkálsz, de az is előfordulhat, hogy gyógyszerérzékenység lép fel nálad. Idős vagy beteg rokonnak nagy szüksége van a segítségedre.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Vagy annyira rá vagy hangolódva másokra, hogy késznek mutatkozhatsz magadról is megfeledkezve segítségükre lenni, vagy még a mindennapos feladatoknak sem tudsz eleget tenni. Ez lehet az oka, hogy ki tudnál futni a világból.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A Hold fogyatkozása a következő négy hónapban elsősorban a baráti kapcsolataidat fogja majd próbatétel elé állítani, és bizony lesz olyan ismeretséged, amely nem állja ki ezt a próbát. Egy kollégád irigysége nagyon megdöbbent majd.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha nincs állásod, vagy elégedetlen vagy a jelenlegivel, akkor a sors lehetőséget kínál arra, hogy ezen a helyzeten változtass. Olyan feladatot csíphetsz meg, ami miatt irigyeid száma annyi lesz, mint égen a csillag!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Annyi munka szakadhat a nyakadba, hogy talán te leszel az utolsó, aki a munkahelyedről távozik, és elsőnek érkezik. Egy régi baráti kapcsolat egyre jobban lazul. Ha nem veszed kézbe a dolgokat, akkor ez az ismeretség meg is szűnhet…

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Vannak olyan kollégáid, akik legszívesebben megfojtatnának egy kanál vízben. Ezekkel a személyekkel szemben próbálj meg higgadtan viselkedni, és ne adj okot arra, hogy ártani tudjanak neked. Ha most utazol, fantasztikus élményben lehet részed.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor nagyobb figyelmet kellene fordítanod a társadra, akinek egyre több probléma szakadhat a nyakába. Amennyire csak tudsz, légy a segítségére. Felbukkanhat az exed, és eljátszhat az újrakezdés gondolatával is.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Bármi történjen is veled a nap folyamán, az nagyobb hatást gyakorolhat rád, és mélyebben fog érinteni, mint általában. A mai csillagállás arra szólíthat fel, hogy valóban részesévé válj minden élményednek. Az értéktárgyaidra jobban vigyázz!