Horoszkóp 2017.02.09.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Már a mai napon érzed, ahogy hízik a Hold, ami azt jelenti, hogy kissé feszültebb vagy, és gyorsabban felkapod a vizet. Ma még az is megtörténhet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki iránt mély érzéseket táplálsz…

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy a ma egy tömött pénztárcát találsz. Ha anyagiakról van szó, akkor a szerencse istenasszonyának a támogatását élvezheted. Ezért alkalmas a mai nap a pénzügyi megbeszélésekre, vagy nagyobb vásárlásra.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ma olyan esemény történhet, ami kilendíthet a megszokott kerékvágásból, a rutinból. Ha megpróbálod nem észrevenni vagy elfojtani a változást hozó erőt, akkor nagy valószínűséggel betegség vagy baleset érhet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Légy a mai napon rendkívül óvatos, mert egyik veszélyes helyzetet követheti a másik. Az lenne a legjobb, ha valamilyen új dologba kezdenél, mert az ilyen ügyekben rendkívül sikeres lehetsz. Egy randevú fantasztikusan sikerülhet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kissé türelmetlenné válhatsz a mai napon: még attól is ki tudsz borulni, ha valaki nem tudja felvenni a te ritmusodat. Mielőtt megszólalsz, számolj el legalább hétig, így elkerülheted, hogy újabb ellenségre tegyél szert.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Két fő tanácsot kellene megszívlelned a mai napon: készülj fel a váratlanra, és önként tegyél valami szokatlant, a hétköznapi rutinodtól eltérő dolgot. Ha ingerült vagy a korlátozás miatt, áss le a probléma gyökeréig, és tégy ellene.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, és nyugalomra vágyakozol, akkor neked kell a tettek mezejére lépned. Kedvesebbnek és türelmesebbnek kellene lenned, mert így érheted el mindazt, amit igazán szeretnél. A testmozgás jót tesz a testnek és a léleknek egyaránt.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kiváló teljesítményt nyújthatsz. A feletteseddel olyan dolgokról beszélhettek, amik elsősorban neked fontosak, és olyan eredmény születhet, hogy boldogságodban fülig ér majd a szád. Ha randevúzni mész, fantasztikus élményekre számíthatsz!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha magányosnak érzed magad, akkor egy ragyogó lehetőséget kínál majd a sors, amit ki kellene használnod. Olyan valakivel hozhat össze, akivel fél mondatokból is megérthetitek egymást. Ha szülő vagy, gyermeked miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnod.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A pénzügyeid olyan pompásan alakulhatnak, hogy az emiatt érzett elégedettség sugárzóvá tehet. De az is lehet, hogy valaki olyan ajándékkal kedveskedhet, amelytől elakadhat még a lélegzeted is. Egy régi ismerőssel öröm lehet a találkozás.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha gyerekekkel van dolgod, akkor kölcsönösen boldoggá tehetitek egymást. Ha pénzről van szó, akkor sajnos ma nem állsz a helyzet magaslatán, ezért jobb lenne az anyagiakkal kapcsolatos ügyeket elhalasztani. Egy találkozás feldobottá tehet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan váratlan dolog történhet, amelynek hatására jobb lesz a kedved, és az optimizmus sugárzóvá tehet. Olyan helyről is jöhet pénz, ahonnan nem várod. Ha most utazol, fantasztikus élményben lehet részed.