Horoszkóp 2017.02.07.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A baráti kapcsolatok nagyobb szerepet játszhatnak az életedben. Még az is lehet, hogy olyan valaki jelentkezhet, akivel egykor jó kapcsolatot ápoltál, viszont most úgy hiányzik ez az illető neked, mint púp a hátadra. Vásárlásra jó a mai nap.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kiváló a mai nap a munkával, megélhetéssel, pénzzel kapcsolatos megbeszélésekre. De még az is megtörténhet, hogy a felettesed olyan dologgal állhat elő, amelyek miatt örömödben úgy érezheted, a föld felett lebegsz két lépéssel.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ma hajlamossá válhatsz a képzelődésre. Azt hiheted – tévesen -, hogy senkitől sem kapod meg azt az érzelmi támogatást, amelyre szükséged van. Ám ez tévedés. Csak most sokkal érzékenyebb vagy, ezért érezheted ezt.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon eluralkodik rajtad a pesszimizmus. Ráadásul bűntudat is gyötörhet. De nincs okod az elkeseredésre, mert olyan esemény történhet, amelynek hatására rájöhetsz, hogy tévedtél. A hivatalos ügyek intézése frappánsan mehet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Foglalkozz most a nehéz, megerőltető munkákkal. Alaposságod révén hamar a végére járhatsz a dolgoknak. Ha szívesebben lennél egyedül, akkor a sors olyan helyzetbe hozhat, amivel ez a vágyad teljesülhet. Orvosi vizsgálat miatt ne izgulj.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon képes vagy elfogulatlanul kezelni és szemlélni önmagadat, de másokat is. Jó alkalom kínálkozik arra, hogy elvégezz olyan feladatokat is, amelyekhez már jó ideje nem éreztél sem kedvet, sem erőt.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ma nem fogod magányosnak érezni magad, még ha egyedül is vagy. Sőt, eltelíthet a belső erő, a nyugalom és a béke. Kedvez a mai nap a munkával kapcsolatos megbeszéléseknek, mert olyan eredményt érhetsz el, amire vágysz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Előfordulhat, hogy nehezebbé válik a kommunikáció a mai napon. Hajlamossá válhatsz mindent a sötétebbik oldaláról látni, legyen szó önmagadról vagy másokról. Aztán eljut hozzád egy olyan hír, amely jókedvre hangol…

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Légy egy kicsit óvatosabb, ha megbeszélésről, vagy fontosabb döntésről van szó. Ha valamilyen rendkívüli dolgot szeretnél véghez vinni, ne ma tedd, mert éppen az ellenkezőjét érheted el mindannak, amit szeretnél.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Általában nem jellemző rád a lobbanékonyság, ám ma furcsa módon mégis így viselkedhetsz, ami előtt a környezetedben élők döbbenten állnak. Ha eredményes akarsz lenni, akkor higgadtnak és következetesnek kell lenned.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nyugtalannak és türelmetlennek érezheted magad, ezért akaszthatod össze a bajszodat a közvetlen környezetedben élőkkel. Próbálj meg türelmes maradni, így elérheted mindazt, amit szeretnél. Nagyobb vásárlásra kiváló ez a nap.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan valaki bukkanhat fel az életedben, akit akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Művészetekkel kapcsolatos élmény lelkileg feldobottá tehet. A munkád során kialakult váratlan helyzetet jól tudod kezelni.