Horoszkóp 2017.02.06.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességben a mai nap jónak mondható, olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Érdemes lenne beiktatni egy kis testmozgást, mert ez további jó hatással lehet a kedélyállapotodra, és a fizikumodra.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha tudatában vagy minden tettednek, minden mozdulatodnak, akkor nem történhet veled olyasmi, amit nem szeretnél. A heves, meggondolatlan cselekedetnek ugyanis baleset lehet a következménye. Vigyázz jobban magadra.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kissé ingerlékenyebb lehetsz a mai napon, és problémáid adódhatnak a közvetlen környezetedben élőkkel. Ám ez sem tart örökké. Amikor vége lesz a napnak, akkor érezheted felszabadultabbnak magad. Alkalmas a nap nagyobb vásárlás bonyolítására.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Őszinte érdeklődést tanúsíthatsz a mai napon mások iránt. Kiváló a nap a csapatmunkára, főleg ismerős közegben. A sors lehetőséget kínál arra, hogy egy fontos ügyben közös nevezőre juss olyan valakivel, aki fontos neked.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan esemény történhet, ami miatt boldognak és elégedettnek érezheted magad. Olyan valakivel futhatsz össze, akivel már jó ideje nem találkoztál. Kiváló a mai nap hivatalos ügyek intézésére, orvosi vizsgálatra.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Amennyiben a korábbi kapcsolatodból van utódod, akkor vele kell most többet törődnöd. Még az is lehet, hogy miatta át kell szervezned a napodat. Pénzügyek intézésére is remek ez a nap, mert minden könnyedén és gyorsan megy.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Belső békéd miatt szeretetteljesen viszonyulsz embertársaidhoz, és a környezetedből is hasonló dolgokat váltasz ki. Vagyis soha nem volt még aktuálisabb a mondás, miszerint amit adsz, éppen azt fogod visszakapni. Egy barátnak szüksége van a segítségedre.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Intellektuális érdeklődésed felélénkülhet a mai napon. Például a nem evilági dolgok jobban izgatnak, és olyan valakivel hozhat össze a sors, aki ebben a témában nagyon otthon van. Vagyis elhiheted neki, amit mond.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha nem lépsz az ájtatosság kelepcéjébe, nagyon kellemes lehet a mai napod. A munkahelyeden olyan változások történhetnek, amelyek hatással lehetnek az életedre. A sors lehetőséget kínál arra, hogy elérd mindazt, amit nagyon szeretnél.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nagylelkű és adakozó lehetsz a mai napon. Érdekes módon, ha ezt valaki ki akarja kényszeríteni, akkor kőkeményen ellenállsz. Viszont, ha önként teszed, akkor nem esik nehezedre. Ma óvakodj az internetes banki tranzakcióktól.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Furcsa lesz a napod. Hirtelen, egyik pillanatról a másikra alakulhat ki vita. Egyszerűen nem akarod, hogy bárki megmondja neked, mit és hogyan kell tenned. Ha viszont békén hagynak, akkor nagyobb áldozatra leszel képes.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Nyugtalan perióduson mehetsz most keresztül, nagyobb személyes szabadságra törekedhetsz. Gondolkodóba eshetsz, hogy vajon jó irányban haladsz-e. Az ilyesfajta önelemzésnek van itt az ideje, amiből sokat tanulhatsz.