Horoszkóp 2017.02.05.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ma rendkívül kellemes hangulatban lehetsz, bár hasznodra válna egy kis pihenés, felüdülés, szórakozás és játék, vagy esetleg vendégeskedés. De kedvez az idő a nyaralás, vagy egy utazás megtervezésének is.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha vigyázol arra, hogy ne ess túlzásokba – amit később megbánnál -, akkor ez egy kiváló nap lehet a pénzügyekkel, munkával, megélhetéssel kapcsolatos témák megbeszélésére. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak, légy következetes.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Itt az ideje, hogy hangot adj szerelmes érzéseidnek. Még akkor is, ha az illetőnek erről tudomása van – hiszen olyan jól esik ezt újra hallani! A mai nap kitűnő arra, hogy észrevedd és értékeld mindazt a szeretetet és ragaszkodást, ami körülvesz!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Engedd el magad, és érezd jól magad. Fogékony vagy a szerelemre, a vidámságra. Ma könnyen magadhoz vonzhatod az embereket. Megfelelő alkalom kínálkozhat a szórakozásra, a kikapcsolódásra, vagy arra, hogy olyan helyre menj, ahol élvezheted mások társaságát.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon kedvező benyomást tehetsz másokra. Még az is lehet, hogy olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt határtalanul boldognak érezheted magad. A közvetlen környezetedben van egy olyan személy, akinek nagy szüksége van a támogatásodra.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ma kiélvezheted a barátokkal, jó ismerősökkel eltöltött időt, és kölcsönösen örülhettek egymás társaságának. Még az is lehet, hogy új barátra is szert teszel. Ha ma shoppingolsz, nagyon jókor teszed!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A lelked csordultig lehet szeretettel és szerelemmel, és teljes lehet körülötted a nyugalom. Ha önmagadat adod, ha nem játszod meg magad, akkor te lehetsz a társaság lelke, illetve a párkapcsolatokban is pont kerülhet egy bonyolult ügy végére.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha szívesen töltöd az időt a barátaid társaságában, akkor menj, és bulizz. Fantasztikusan érezheted magad. Ha dolgoznod kell, jól ki tudsz jönni az emberekkel, de tárgyalásoknak, fontos szerződés aláírásának nem kedvez az idő.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ma nagyon úgy érezheted, hogy társaságra van szükséged, és most mindenkivel – a barátokkal, a szeretteiddel – egyaránt nagyon jól kijöhetsz. Barátkozó hangulatban vagy, úgyhogy a viselkedésed egyáltalán nem tolakodó. A pénzedre jobban ügyelj.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon kevesebb kedvet érezhetsz a munkához. Jó lenne, ha elég időt szakítanál a pihenésre, mert a következő héten rengeteg feladat vár rád, szükséged lesz minden erődre, energiádra. Font, hogy evés-ivás során ne ess túlzásokba!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ma nagyon kedves, gyengéd, romantikus, szentimentális hangulatban lehetsz. Közeli hozzátartozóid körében, meghitt környezetben kívánod az idődet eltölteni. Ma fontosabbá válhat a család, és talán régi emlékek is felszínre törhetnek.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ma nem vagy különösképpen szorgos kedvedben, de ha mégis muszáj valamilyen módon foglalkoznod az emberekkel, akkor sikerre számíthatsz. Feltéve persze, ha őszinte leszel velük. Egy kis házi kedvenc boldoggá teheti a napodat!