Horoszkóp 2017.02.04.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ma kedvező benyomást tehetsz másokra. Szinte vonzod magadhoz a hasznot hozó embereket és helyzeteket. Tartsd nyitva a szemed és a füled, mert egy jó üzleti, anyagi lehetőség van kilátásban, amit üstökön kell ragadni!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Barátkozó és gyengéd hangulatban lehetsz a mai napon, és ezt a környezeted is viszonozni fogja. Jó időszak ez mindenféle társas összejövetelre, és az esetleges társkapcsolati problémák rendezésére is. Bármilyen az idő, legyél többet a szabadban.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy új barátság vagy új szerelem köszönhet rád ma. Ha ez valóban így lesz, biztos lehetsz benne, hogy tetszést arathatsz, és a boldogság kék madara hosszabb időre a válladra telepedhet. Nem esik nehezedre a munka.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Minden esély megvan arra, hogy új szerelmi kapcsolat kezdődjön. De az is megtörténhet, hogy a régi viszonyokban alakulnak úgy a dolgok, hogy az örömödet legszívesebben világgá kürtölnéd. Ha van testvéred, miatta nehezebbé válhat az életed.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ma élvezheted az emberek társaságát, és ők is a tiédet. Kedvező benyomást tehetsz mindenkire, és ez lehet az oka annak, hogy többen szeretnének a közvetlen környezetedben tartózkodni. Próbálj meg lazítani, és a kötelezettségeket most tedd félre.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai nap alkalmas a nagyobb vásárlás bonyolítására, illetve kiváló az idő a befektetésekre, mert tudod, hogy hol van a határ a költekezésben. A szerencse istenasszonyának támogatását is élvezheted, és ki tudsz használni egy előnyös helyzetet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ma örömödet lelheted a szép dolgokban, és a környezetedet is csinosíthatod. Ha társaságban töltöd az időd egy részét, akkor nagyon jól fogod érezni magad, de hajlamossá válhatsz arra, hogy olyasmit is megengedj magadnak, amit nem szabadna…

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nem vagy olyan hangulatban, hogy fegyelmezett munkára tudd fogni magad. Hajlamos lehetsz a túlköltekezésre, sőt, esztelen kiadásba verheted magad. A közlekedés során légy óvatosabb!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy szerelmes leszel a szerelembe, vagy az egész világba, és legszívesebben ezt mindenkinek a tudtára adnád. Nagyon jó alkalom kínálkozik arra, hogy társasági életet élj. Most minden rendjén mehet a kapcsolataidban.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A kreativitásod lendületet kaphat, és ezt meg is akarod nyergelni. Ma igazán jól kijöhetsz mindenkivel, főleg azért, mert nem érzed úgy, hogy bárki is zavarná a nyugalmadat, és te magad is sokkal toleránsabb vagy, mint általában.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nagyszerű alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy kibontakoztasd a kreativitásodat, és minden bizonnyal kiveszed a részed a munkából is. Sokkal fogékonyabb lehetsz a szépségre is, ami az otthonod csinosításában merülhet ki.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ma remek alkalom nyílik rá, hogy a környezetedet csinosítsd. Szépérzéked kiemelkedő lesz, és örömet lelhetsz az ilyen tevékenységekben. Az érzelmeidet a mai napon jól kifejezheted.