Horoszkóp 2017.02.03.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kellemes hangulatban lehetsz a mai napon, jót pihenhetsz, ami a hasznodra válhat. Barátkozó kedvedben is lehetsz, olyan valakivel folytathatsz beszélgetést, akivel talán eddig nem ápoltál jó viszonyt. A pénzügyeid jól alakulhatnak.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Minden olyan tevékenységnek kedvez ez a mai nap, ami rejtve történik. Fantasztikus bábjátékos vagy, észrevétlenül irányíthatsz embereket, akik között lesznek olyanok, akik önként teszik azt, amit te nagyon szeretnél.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha eddig még nem talált el Ámor nyila, akkor most a szíved közepébe fúródhat. Boldog és elégedett időszak következik az életedben, amikor a szerelmen kívül több olyan dolog történhet, ami miatt örömödben talán még szárnyaid is nőhetnek…

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Minden gördülékenyebben fog menni a következő időben, főleg pozitív kisugárzásodnak köszönhetően. Kreatív vagy művészi témákkal kerülhetsz kapcsolatba, és a munkád során is olyan esemény történhet, ami miatt örömödben fülig érhet a szád.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan emberekhez vonzódhatsz, akik mások, mint amilyen te vagy, illetve akik teljesen mások, mint akikkel kapcsolatba szoktál kerülni. Ezekből a találkozásokból rengeteget tanulhatsz, mert a látóköröd kitágulhat, és az új felismerések boldoggá tehetnek.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a következő időben belebonyolódhatsz egy egyéjszakás szerelmi kalandba. Illetve az is megtörténhet, hogy elmerülhetsz egy titkos viszonyban. Kiváló az idő a pénzzel kapcsolatos ügyek intézésére, különösen, ha kölcsönre van szükséged.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Szinte csak a kisujjadat kell megmozdítani, hogy a pénzt magadhoz vonzd. A következő időben minden figyelmed a párkapcsolatra irányul, ahol olyan változásokra van kilátás, amik miatt örömödben akár táncot is járhatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkában történhetnek olyan változások a következő időben, amik miatt örömödben talán a föld felett fogsz lebegni néhány lépéssel. Ha egészségi problémával küszködsz, akkor a gyógyulás útjára léphetsz, és jól érezheted magad a bőrödben.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Fantasztikus időszak veheti most kezdetét, és úgy érezheted, a sors végre a tenyerén hordoz. Amennyiben szülő vagy, a gyermeked miatt boldognak érezheted magad. Még az is lehet, hogy több időd marad a hobbid űzésére, és ez is hozzájárulhat jókedvedhez.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Próbálj meg ellenállni a kísértésnek, hogy evés-ivással kényeztesd magad. Mert ez most nem tenne jót sem az emésztésednek, sem a testsúlyodnak. A feletteseddel megbeszélhetnél egy fontos témát. Rokonnal szemben légy türelmesebb és elnézőbb.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Itt az ideje, hogy hangot adj annak, ami már régóta foglalkoztat, és amivel eddig nem volt bátorságod előhozakodni. Vidám és barátkozó kedvedben lehetsz a mai napon, értékelni tudod mindazt a szeretetet és ragaszkodást, ami körülvesz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Rendkívül kellemes hangulatban lehetsz, és hasznodra válhat egy kis pihenés, felüdülés, szórakozás és játék. Érdemes lenne egy új ételreceptet is kipróbálni. De kiváló a mai nap olyan tárgyak vásárlására, amikkel az otthonodat tehetnéd szebbé.