Horoszkóp 2017.02.01.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor most semmit sem kellene erőltetni, mert minden másként alakul, mint ahogyan szeretnéd. Olyan valakivel is összehozhat a sors, akinek fájhat a foga az állásodra. Légy határozott, és védd meg saját magadat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy a háttérben állva lépsz a tettek mezejére. Vagyis minél kevesebben tudják, hogy mit és hogyan teszel, annál jobb, mert annál sikeresebb lehetsz. A szerelmi kapcsolatodban feszült helyzet jöhet létre, a jövője rajtad múlik.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A fontosabb, pénzzel kapcsolatos megbeszéléseket el kellene halasztani, mert minden másként alakulhat ebben a témában, mint ahogyan azt szeretnéd. Egy olyan hír is eljuthat ma a füledbe, aminek hatására több dologról változtathatod meg a véleményedet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki egy olyan helyzet, amit nem tudsz uralni, és ami miatt kétségbe is eshetsz. Kérj segítséget, mert egy kívülálló tanácsát megfogadva, ha nem is könnyedén, de egyszerűbben túljuthatsz ezen az idegőrlő szituáción.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Tanácsos lenne elhalasztani egy olyan megbeszélést, ami nagyon fontos neked. Minden másként alakulhat ugyanis, mint ahogyan azt szeretnéd. Olyan valakivel is találkozhatsz, akitől bátran kérhetsz segítséget, támogatni fog téged.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi kapcsolatokban elfogadhatatlan helyzet jöhet létre, amelynek hatására akár a viszony is megszűnhet. Amennyiben szülő vagy, a gyermeked miatt éjszaka nehezebben jöhet álom a szemedre. A gondjaidat oszd meg másokkal, különben a szorongás megbetegíthet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben talán kibékíthetetlenné válhat az ellentét közöttetek. Nem lesz kedved ahhoz, hogy a problémákat megbeszéld, mert feleslegesnek tartasz minden szót. Egy váratlan találkozás miatt a kedved jóra fordulhat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, ami miatt hirtelen azt sem tudod, hogy fiú vagy-e, vagy lány. Előfordulhat, hogy valaki rosszindulatú viselkedése miatt mélyen csalódottnak érzed magad. Egy rokonnak szüksége van a támogatásodra.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked magtartása miatt összeszorulhat a szíved. Sajnos nem a te akaratodon múlnak most a dolgok. Az alkalmazkodáson kívül szinte semmi mást nem tehetsz. A pénzedre jobban ügyelj.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A felettesedről vagy jót mondj, vagy semmit. Nem kedvez az idő az állásváltoztatásnak. Még akkor sem, ha a jelenlegi helyzetedet elviselhetetlennek tartod, vagy éppen most adódik egy nagyon jó lehetőség. Mert ami most pozitív, az később negatív lesz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A munkahelyeden jön létre olyan helyzet, ami miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz. De az is lehet, hogy a felettesednek olyan gondjai vannak, amelyek kihatnak a munkájára, és ez befolyásolhatja a te életedet, a te munkádat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Van olyan baráti kapcsolatod, ami nem állja ki a mostani próbát. De az is lehet, hogy abban a közösségben, amelynek te is tagja vagy, több az irigy és rosszindulatú személy. Próbálj meg velük három lépés távolságot tartani, így elkerülheted a nagyobb csalódást.