Horoszkóp 2017.01.31.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Nem kedvez az idő a munkával kapcsolatos megbeszéléseknek. Ha egy mód van rá, akkor ezt halaszd el, mert most olyan dolgokra mondhat például a felettesed nemet, ami nagyon fontos neked. Később viszont minden a kedved szerint alakulhat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy ma jobban be leszel táblázva, rendkívül termékeny nap vár rád. Kiváló az idő a megbeszélésekre, nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. A pénzügyek terén idegesítő helyzet alakulhat ki.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha békére vágysz, akkor neked kell a tettek mezejére lépni, és következetesnek maradni. Megtörténhet, hogy betegség dönt le a lábadról, de az is lehet, hogy olyan feladatot kell elvégezned, amihez egyáltalán nem érzel semmi kedvet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Remek alkalom kínálkozik a kapcsolataid javítására, több személlyel kerülhetsz érzelmileg egy hullámhosszra. Ma mindenki szívesen szóba elegyedhet veled, és értékelni fogja az őszinteségedet – kivéve a felettesedet, ezért tartsd vele három lépés távolságot.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ma sokat fogsz kommunikálni, és a beszélgetéseket többnyire te kezdeményezed. Úgy érezheted, muszáj valakivel megbeszélni a dolgokat, és talán ennek hatására nagyon közlékeny lehetsz. Most kedvező benyomást tehetsz másokra, és élvezheted a helyzetet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Elméd éber és fáradhatatlan, világosan látod a célokat. Új élmények után áhítozhatsz, és igencsak mehetnéked támadhat. Fogd hát magad, és utazz el – ha lehet. Jól érezheted magad és minden bizonnyal rengeteg fantasztikus élményben lehet részed.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Olyan esemény történik, amelynek hatására elgondolkodhatsz a jövődről. A tervezett külföldi utazást érdemes lenne elhalasztani. Ha nem lehetséges, akkor az összes létező biztosítást kösd meg. A közlekedés során őrjítő helyzet alakulhat ki.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan hír juthat el a füledbe, ami miatt egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Szedd össze magad, és lépj a tettek mezejére, mert most még a csillagok is a segítségedre lehetnek abban, hogy olyan eredmény szülessen, amivel elégedett lehetsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Nem kedvez a mai nap a pénzzel kapcsolatos ügyek intézésének, mert sajnos olyan eredményt érhetsz el, ami miatt talán éjszaka nehezebben jöhet álom a szemedre. Viszont kiváló az idő a szellemi tevékenységre, ha tanulsz, eredményes lehetsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A munkában, megélhetésben alakulhat ki nehéz helyzet, amelyen talán képtelen lehetsz most úrrá lenni. Szedd össze magad, beszélj a problémádról egy olyan barátnak, aki kívülállóként jobban látja a helyzetet, és a tanácsát fogadd meg.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nem kedvez az idő a külföldi utazásnak, ha tanulmányokat folytatsz, ne a szerencsében bízz, hanem tanulj. Kedélyállapotodat nagymértékben befolyásolja a munkahelyen történő esemény. Külföldi utazás szervezésére kiváló ez a mai nap.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkahelyed nem a mosoly országa, a kollégák között van olyan, akinek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. Megtörténhet, hogy olyan ajánlatot kaphatsz, amelyet vétek lenne visszautasítani. Pénzügyek intézésére kiváló ez a nap!