Horoszkóp 2017.01.30.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében jónak nevezhető a mai nap, több dologban érhetsz el sikereket. Viszont be kell tartanod a szabályokat, mert bírságveszély fenyeget, a legkisebb hiba miatt is mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A megérzéseid átlagon felül jól működnek a mai napon. Hallgatnod kellene rájuk, így kerülhetsz el egy kellemetlen helyzetet, vagy akár előnyös szituációba is kerülhetsz. Termékeny lesz a mai nap, nincs olyan, amit ne tudnál elvégezni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak nincs szüksége ellenségre. Előfordulhat, hogy valaki komoly csalódást okoz. Ne hullass érte könnyet, inkább szűrd le a tanulságokat belőle. Nagyobb vásárlásra kiváló ez a mai nap.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki elképesztő helyzet. De az is lehet, hogy a környezetedben van egy olyan személy, akinek viselkedésétől kinyílhat a bicska a zsebedben. Próbálj meg higgadt maradni.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy valami elromlik, és ez miatt át kellene szervezni a napodat. De olyan esemény is történhet, ami elgondolkodtathat, és hatására más színben láthatod a világot. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz ma.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Figyelmed fókuszába ma a kedvesed kerülhet, aki olyan dologra ragadtathatja magát, amelytől neked égnek állhatnak a hajszálaid. Amennyiben szülő vagy, gyermeked is olyan dologgal állhat elő, amitől az idegeid megfeszülhetnek.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Összességében jónak nevezhető a mai nap, több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. De az is lehet, hogy agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolnak, ennek hatására pedig olyan dolog juthat eszedbe, aminek nagy hasznát veheted.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Egy kolléga az agyadra mehet, de az is lehet, hogy olyan elképesztő helyzet alakul ki a munkahelyeden, hogy csak kapkodod a fejed. Ha higgadt maradsz, akkor minden úgy történhet, ahogyan az neked jó. Bármilyen helyzet alakuljon is ki, maradj becsületes!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek, és egyik pillanatról a másikra robbanhat ki a veszekedés. Nagyon fontos, hogy a pénz ma ne legyen központi témád, mert sajnos az életnek ezen a területén nem tudod jól képviselni a saját érdekeidet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A következő napokban több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. Remekül tudod képviselni a saját érdekeidet, aminek köszönhetően előnyös helyzeteket élvezhetsz. Utazás során fantasztikus élményben lehet részed, amit sosem felejtesz el.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Egy váratlan találkozás jó hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra. Megtapasztalhatod a vonzás törvényét is, mert amire vagy akire most többet gondolsz, az megjelenhet a mai és a következő napokban egyaránt. A nagyobb vásárlást érdemes lenne elhalasztani.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy felbukkan az exed, vagy olyan téma kerülhet terítékre, amely miatt korábban sokat szenvedtél. Ha utazásra kerülne sor, nem kell aggodalmaskodnod, mert minden úgy alakul, ahogyan azt szeretnéd, ahogy várod.