Horoszkóp 2017.01.28.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Új időszámítás kezdődhet az életedben, rengeteg energiával rendelkezel, és képes leszel nagyon sok mindent megvalósítani. Különösen, hogy hagynak majd önállóan tevékenykedni. Ellenségeidre azonban nagyobb figyelmet kellene fordítani.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ugyan nem jellemző rád a pénzszórás, ám most olyan helyzet adódhat, amikor olyasmire is kiadhatsz, amire korábban nemet mondtál. Figyelj jobban a környezetedre, mert egy féltékeny személy keresztül húzhatja a számításaidat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még nincs itt az ideje, hogy magányos farkasként tevékenykedj, a következő napokban együtt kellene működnöd másokkal. Lehet egy a partnered is, aki miatt talán nem volt olyan egyszerű az életed. Elérkezett a pillanat, hogy elássátok a csatabárdot.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Az elkövetkezendő napokban a becsvágyad hatalmas lehet, és sokra is viheted. Persze csak akkor, ha nem feledkezel meg a többiekről, akik a környezetedben tartózkodnak. A mai napot töltsd szórakozással, lazítással, amivel feltöltheted energiaraktáraidat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha szülő vagy, akkor a mai napot szenteld a gyermekednek: űzzetek olyan foglalatosságokat, amelyeket ő nagyon szeretne. Kedvez az idő külföldi utazásnak, de kipróbálhatnál egy új ételreceptet, aminek a családod nagyon örülne.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Általában nem jellemző rád, hogy pazarolnál, ám most mégis olyan dolgokra adhatsz ki pénzt, amelyeket a későbbiekben nem fogsz használni. Ezért át kellene gondolnod a vásárlást.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A következő időben minden figyelmed a párkapcsolatodra irányul. A sors lehetőséget kínál arra, hogy még a nem működő viszonyokban is olyan átalakulások történjenek, amelyek miatt közös jövőtök lehet. Valakinek a támogatására számíthatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Tartsd edzésben magadat fizikailag, és ne fojtsd el a csalódottság érzését. Igyekezz feldolgozni valahogy, mert ha nem teszed, akkor minden esély meglesz arra, hogy baleset érjen, vagy egy betegség éppen ez miatt ágynak döntsön.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Éghet a kezed alatt a munka. Ha vendégeket vársz, akkor kitehetsz magadért. Ha te mész vendégségbe, akkor ne menj üres kézzel. Értéktárgyaidra jobban kellene vigyázni, mert meglophatnak. Ha szülő vagy, gyermekednek szüksége van a közös programokra.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Szexuális étvágyad és teljesítőképességed fokozódik. Ha tetszik valaki, akkor lépj a tettek mezejére, és kezdeményezz. Ne félj, nem fog visszautasítani. A mai napon örömödet lelheted a sportban, táncban, bármiféle fajta mozgásban.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az lenne a legjobb, ha minél több időt tudnál most egyedül tölteni. Ugyan nem vagy harcias kedvedben, de annyira a magad feje után akarsz menni, hogy nem mutatsz kellő hajlandóságot engedményeket tenni, még elvárható udvariasságból sem.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy kegyes hazugságra ragadtatod magad a mai napon. Mindez azért nem esik nehezedre, mert akivel szemben ezt teszed, nagyon szereted, és meg akarod őt kímélni a csalódástól. Érdemes ma shoppingolni, mert remekül vásárolhatsz.