Horoszkóp 2017.01.27.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ne foglalkozz most a jövővel, hanem törődj inkább a jelennel. Ha munkaundorod van, és lehetőséged van arra, hogy a munkát félretedd, akkor cselekedj így. A lazítás hatására visszanyerheted az energiádat, és gyorsan érhetsz el jó eredményt.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kissé lusta lehetsz, kevesebb kedvet érezhetsz a feladatok ellátásához. De az is lehet, hogy az elmúlt időszak stressze most jön ki rajtad, és jobban vágynál rá, hogy a lábadat lógasd, mint arra, hogy dolgozz. Nagyobb vásárlás bonyolítására kiváló a mai nap.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Rendkívüli óvatosságra lenne szükség, mert baleset- és bírságveszélyes a nap. Ma rámenősebb vagy, ezért valósíthatsz meg több olyan dolgot is, amik már jó ideje a terveid között szerepelnek. A pénzedre sokkal jobban kellene ügyelned.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan ötlet pattanhat ki a fejedből, amellyel nemcsak a saját, hanem a közvetlen környezetedben élők életét is könnyebbé teheted. Ha szülő vagy, gyermekednek szüksége van a támogatásodra és az elismerésedre.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A harag rossz tanácsadó! Ezért ne cselekedj első felindulásból, dühből, mert ennek majd te ihatod meg a levét. A munkahelyeden olyan események történhetnek, amelyek téged is érintenek. Ha bármin változtatni szeretnél, ezt a mai napon tedd.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Légy óvatos nemcsak a közlekedés során, hanem az otthonodban is. Mert azok a csillagállások szerint, amelyek ma uralkodnak, előfordulnak háztartási balesetek is. Ne hátra nézz, ne a múltra tereld a figyelmedet, hanem foglalkozz a jövővel, azzal, ami előtted van.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A dolgok nem a kedved szerint alakulnak, még akkor sem, ha keményen dolgozol. A párkapcsolatodban pedig engedékenyebbnek kellene lenned, persze csak akkor, ha folytatni kívánod a viszonyt. Ma próbálj ki egy új receptet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Veszekedés, konfliktus alakulhat ki ma nemcsak az otthonodban, hanem a munkahelyeden is. De még az is lehet, hogy vásárlás, vagy különböző ügyek intézésekor húzhatja nálad ki valaki a gyufát. Egy barátnak szüksége van a segítségedre.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Elérkezik a pillanat, amikor tiszta vizet önthetsz a pohárba. Nyíltnak és őszintének kell lenned, mert csak így leszel képes továbblépni. Az exed ismét felbukkanhat, amitől még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan hír juthat a füledbe, amelynek hatására elgondolkodhatsz azon, hogy milyen nagyon jó dolgod van neked. Talán még a sorsnak is hálát adsz azért, hogy úgy élhetsz, ahogy szeretnél. Az orvosi vizsgálatot ne halogasd tovább.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Fokozott magabiztosságod és energikusságod révén most igen sokra viheted, és könnyedén elérheted mindazt, amit tervbe vettél. Magadhoz vonzhatod mindazt, amit szeretnél. Ha szülő vagy, gyermekednek ma nagy szüksége lehet a figyelmedre.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Próbálj meg lazítani, és ha teheted, akkor csinálj egy hosszú hétvégét. Ha dolgoznod kell, akkor úgy állj hozzá, hogy más is hozzáférjen. Ha pénzről van szó, akkor minden okod meglehet az örömre, mert olyan helyről jöhet, ahonnan nem várod.