Horoszkóp 2017.01.26.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Jól érezheted magad a bőrödben. Optimizmusod sugárzóvá tehet, amelynek hatására többen szeretnének a közvetlen környezetedben tartózkodni. Ha változtatni szeretnél az életeden, akkor a mai napon tervezd ezt meg, mert végre is tudod majd hajtani.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért kellene ma nyomulni, mert az élet több területén elérheted mindazt, amit szeretnél. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz, amelynek hatására akár tartalékot is képezhetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Szellemileg fáradhatatlan lehetsz a mai napon. Nagyszerű lehetőség kínálkozik arra, hogy olyasmit tegyél, ami különlegesnek számít. Akár beleáshatnád magad az ezotériába is. Korszakalkotó felismerésekre tehetsz szert.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon tökéletesen tudod kombinálni a kellemest a hasznossal. Így érhetsz el olyan eredményeket, amelyek miatt irigyeid száma hirtelen annyi lesz, mint égen a csillag. Amit ezen a napon elhatározol, azt meg is tudod valósítani a későbbiek során.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan események történhetnek, amelyek miatt határtalanul boldognak érezheted magad. Ha van testvéred, akkor sajnos neki nem tudsz segíteni, bármennyire szeretnél. A szomszédoddal kiáshatod a csatabárdot.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Olyan dolog történhet, ami miatt át kell szervezned a napodat. De az is lehet, hogy olyan valakivel futhatsz össze, akit a sors a legjobbkor terel az utadba. Anyagilag nehéz helyzetbe kerülhetsz, ezért a vásárlásokat el kellene napolni.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A rokonaiddal a kapcsolatod a mai napon fontosabbá válhatnak, teljesen mindegy, hogy mennyi idős vagy. Ha nincs munkád, akkor ma kellene csatasorba állítani az ismerőseidet, akik a segítségedre lehetnek, ha megélhetésről van szó.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szokásosnál többet foglalkozhatsz a mai napon a pénzügyekkel. Különösen igaz ez, ha valakivel közös pénzügyed van. Olyan ötlet pattanhat ki a fejecskédből, ami aranyat ér. De ezt le kellene írnod, mert könnyen elfelejtheted.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Rendkívüli energiával rendelkezhetsz ma, ennek köszönhetően olyan feladatokat is el tudsz végezni, amelyekhez eddig nem éreztél magadban kellő erőt. Az exed is hallatni fog magáról. Próbáld megőrizni a nyugalmadat!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Remek az idő utazásra, amelynek során fantasztikus élményekben lehet részed. De a mai nap kiváló a nagyobb vásárlás bonyolítására is. A munkád során találkozhatsz egy olyan személlyel, akivel nagyon gyorsan egy hullámhosszra kerültök.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy előrébb léphetsz a szakmádban, vagy a hivatásodban elismerésben részesülhetsz. Kétségtelenül nagyon jól alakulnak a dolgaid, ami miatt minden okod meg lehet az örömre. Egy rokonnal törődj picit többet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Amennyiben szülő vagy, a gyermekeddel többet kellene foglalkoznod, teljesen mindegy, hogy mennyi idős. A feletteseddel torkig lehetsz. De ellentmondás helyett próbálj meg mosolyogni, ha nem akarod kihúzni nála a gyufát.