Horoszkóp 2017.01.25.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Minden idegszáladdal a munkára, megélhetésre kellene koncentrálnod, mert a sors az életnek ezen a területén kínál új és nagyon jó lehetőségeket. Érdemes most állásinterjún részt venni, mert sikeres lehetsz. Partneredet pedig dicsérd és biztasd.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A fantáziád rendkívül színes a mai napon. Bátran tervezgess, mert amire most gondolsz, az a későbbiekben megvalósul, és ezekben a témákban nem mindennapi sikereket érhetsz el. A párkapcsolatod alakulása miatt pompás lehet a hangulatod.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy belebonyolódsz egy egyéjszakás szerelmi kalandba, amiről még a legjobb barátnődnek, a bizalmasodnak sem kellene beszélned, mert biztos lehetsz benne, hogy a titkodat nem fogja megőrizni. Kiváló a nap pénzügyek intézésére.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Figyelmednek a fókuszába a párkapcsolat kerül. Ha a szinglik táborához tartozol, olyan valakivel jöhetsz össze, aki miatt az életet boldognak érezheted. Ha titkos viszonyt folytatsz, kedvesed viselkedése nagyban befolyásolja a hangulatodat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Nagyon jól kijöhetsz egy kollégáddal. De az is lehet, hogy olyan valakivel futhatsz össze, akivel olyan témákról beszélgethetsz, amelyek téged érdekelnek. Kiváló a mai nap arra, hogy a munkahelyeden elrendezd a dolgaidat. A hétköznapjaid rövidesen átalakulnak.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Több dolog lehet hatással az érzelmi életed alakulására. Ha szülő vagy, akkor teljesen mindegy, mennyi idős a gyermeked, szüksége van a támogatásodra. Sokat gondolhatsz egy olyan személyre, akivel te szakítottad meg a kapcsolatot.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha rokonnal vannak függőben lévő dolgaid, akkor eljött a pillanat, amikor őszintén beszélhetsz vele, és elérheted azt, amit szeretnél. Összefuthatsz egy olyan személlyel, akire az elmúlt időszakban sokat gondoltál, és ha volt közöttetek vita, azt most lezárhatjátok.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Tele vagy életerővel, tetterővel, életörömmel. Százszázalékosan önmagad akarsz lenni, nincs hangulatod most a taktikázáshoz. Egyszerre lehetsz tapintatos és hű önmagadhoz, aminek hatására az élet több területén érhetsz el nagyobb sikereket.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy meg akarod mutatni magad a világnak, és élére akarsz állni a változásoknak. Lépj hát a tettek mezejére, de ne felejts el a többiek tudomására hozni, hogy nélkülük tényleg nem juthatsz előre, nem érhetsz el semmit.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai nap kiváló arra, hogy közösen munkálkodj másokkal. Barátkozó hangulatban lehetsz, és szeretnél a középpontba kerülni, legalább egy kicsit. Elismerésre vágyakozhatsz, amit a családtagoktól valamint a barátoktól meg is kaphatsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha egy mód van rá, akkor tedd félre a munkát, és foglalkozz olyan dolgokkal, amelyek a szíved csücskének számítanak. Külföldi utazás nagyon jól sikerül. Ha ez már korábban megtörtént, akkor az élmények tehetnek feldobottá.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden kiderülhet, nélkülözhetetlen vagy. Ennek hatására jól érezheted magad a bőrödben. Kiváló a mai nap arra, hogy olyasmire adj ki pénzt, amivel az otthonodat szebbé vagy kényelmesebbé teheted.