Horoszkóp 2017.01.24.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Bármit elérhetsz ma, ezért most kell előállni azokkal a dolgokkal, tervekkel, amelyek már jó ideje foglalkoztatnak. Megtörténhet, hogy olyan fantasztikus eredményt érsz el, amelynek hatására glória ragyoghat a fejed fölött…

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Mindennél fontosabb lehet ma az első benyomás. Ezért nagyon figyelned kell a megjelenésedre: légy visszafogottan elegáns, és máris sikeres lehetsz. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz, ha peres ügyed van, nyerhetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ámulatba ejtő módon bele tudsz látni embertársaidba. Mivel kitalálod a gondolataikat, ezért mindig egy lépéssel előttük járhatsz. A lépéselőny hatására egyik sikert érheted el a másik után. Bírságveszélyes a hét, ezért tartsd be a szabályokat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon az érdeklődésed a nem evilági témák felé fordul. Amennyiben ma keresel fel jóst, akkor nem árt, ha tudod, csupa olyan dolog hangzik el, ami túlságosan szép ahhoz, hogy igaz legyen. A pénzedre jobban ügyelj.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A nap nagy része álmodozással telik. A szíved csordultig lehet szeretettel, szerelemmel. Csak nyugodtan tervezgesd a jövőt, mert sok minden alakul majd úgy, ahogyan azt most elképzeled. A pénzügyeid alakulása miatt nem fog fájni a fejed.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Olyan dolgok történhetnek veled, amelyek miatt örömkönny is csilloghat a szemedben. Nagyon fontos, hogy ne oszd meg senkivel az örömedet, mert a környezetedben most több az irigy ember.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Olyan téma foglalkoztathat, amiről keveset tudhatsz. De a környezetedben van az a személy, akivel megoszthatod a gondolataidat, és akitől olyan tanácsot is kaphatsz, amelyet ha megfogadsz, az életet könnyebbnek érezheted.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kiváló a nap arra, hogy valakivel megoszd a gondolataidat, vagy olyasmiről beszélj, ami számodra nagyon fontos. Lényeges, hogy ne nyitogasd a törvény kiskapuit, mert ráfizethetsz. Bírságveszélyes a mai nap!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kellemes lehet ez a nap, több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. Összefuthatsz egy olyan személlyel, akivel a kapcsolatod az elmúlt időszakban lazább volt. Beszélhettek arról a témáról is, amiben ő járatosabb. A tanácsot, amit kapsz, fogadd meg.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Annyira gyorsan jöhetnek az ötletek, hogy alig tudsz lépést tartani velük. Most csak azzal törődj, hogy lejegyezd őket, mert pillanatok alatt elfelejtheted. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz, és fantasztikus eredményt érhetsz el.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon nagyon óvatosnak kell lenned közlekedés közben. Agytekervényeid az ötödik sebessége kapcsolhatnak, és ez lehet az oka annak, hogy hajlamossá válhatsz a felületes munkavégzésre. A pénzedre most jobban vigyázz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Próbálj meg lazítani, és mielőtt megszólalsz, számolj el legalább tízig. Így elkerülheted az elhamarkodott kijelentéseket, amelyekkel magad alatt is vághatod a fát. Ha kulturális eseményen veszel részt, nagyon jól érezheted majd magad.