Horoszkóp 2017.01.23.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Varázslatos lehet a mai nap, olyan dolgok hangozhatnak el, amiktől úgy érezheted, mintha hájjal kenegetnének. A munkában, megélhetésben adódhat olyan lehetőség, ami miatt örömödben talán még a szád is fülig ér majd.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ugyan nem fogsz térdig gázolni a húszezresekben, de lesz mit a tejbe aprítani. Ha pénzről van szó, olyan fantasztikus lehetőség adódik, amit meg kellene próbálnod titokban tartani, mert az irigyeid száma hirtelen megduplázódhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A megérzéseid átlagon felül működhetnek. Ezért, ha rájuk hallgatsz, akkor még az is lehet, hogy elkerülhetsz egy kellemetlenséget, vagy olyan lehetőséget csíphetsz meg, amiről a környezeted úgy vélekedhet: Isten a tenyerén hordoz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. De az is lehet, hogy egy esemény hatására lelkileg sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz, mint korábban bármikor. Ha titkos viszonyt folytatsz, örömteli esemény várható.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ma olyan témákkal foglalkozhatsz, amelyek az egészséggel kapcsolatosak. A sikeres kommunikáció napjának is nevezhető a mai, ezért mostanra kellene időzíteni a fontos témákkal kapcsolatos megbeszéléseket.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Sokkal fogékonyabb vagy mások hangulatára, ezért alkalmas a mai nap bensőséges eszmecserékre. A szerelemben is boldog pillanatokat élhettek át. Még az is lehet, hogy egy olyan vallomásra kerül sor, ami miatt örömkönnyek csilloghatnak a szemedben.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ma kiérdemelheted a munka hőse címet. De a kollégáid között vannak olyanok, akik nem viseltetnek jóindulattal irántad. Előfordulhat az is, hogy egy munkatárs helyett kell dolgoznod, ami nem esik nehezedre. Ha nincs munkád, jó lehetőségre bukkanhatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan találkozásra kerülhet sor, ami miatt a lelked csordultig lesz szeretettel. Sőt, talán szerelemmel is. Végre valahára valaki át tudja ugrani az általad felállított lécet. Nagyon fontos a mai napon az első benyomás, ezért figyelj a megjelenésedre.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Érdemes lenne ma a pénzügyekkel foglalkozni, mert olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, ami miatt a környezetednek az lehet a véleménye, hogy neked csak megszületni volt nehéz. Egy rokonnal szemben légy elnéző és megbocsájtó.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olvasni fogsz mások gondolataiban, vagy akire gondolsz, az felhív, vagy szembe jön veled az utcán. Olyan hír is a füledbe juthat, ami miatt egyik ámulatból a másikba esel. Tartsd be a fizetési határidőt, különben bírságot is fizethetsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Gondolataid a pénz körül foroghatnak, amiből most végre van annyi, amennyi kell. Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak szüksége van a támogatásodra. Nem érdemes most vásárolni, mert olyasmire adhatsz ki, amivel később megcélozhatod a kukát.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a mai napon felkerül a szemedre a romantika rózsaszín szemüvege. Olyan boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad, mint talán eddig még sohasem. Költözés vagy egyéb ingatlanügylet bonyolítására is jó a nap.