Horoszkóp 2017.01.22.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai nap kiváló lehet utazásra, kirándulásra, vagy olyan tevékenység végzésére, amellyel kiszakadhatsz a hétköznapi rutinból. Fontos, hogy ma ne legyen központi témád a politika, mert ezzel ellenségeddé tehet azt, akit szeretsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Olyan valaki juthat az eszedbe, aki iránt mélyen éreztél, illetve még most is a szíved csücskében van. Érzelmesebb hangulatban lehetsz, ez az oka annak, hogy sokkal könnyebben meghatódsz. Valami elromolhat, ami miatt idegessé válhatsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha párkapcsolatban élsz, a társad körül foroghat a világ. Előfordulhat, hogy konfliktus alakulhat ki, nagyon figyelned kell arra, mit mondasz, mert olyasmi hangozhat el, ami megsebezheti a szíved, és amit nem lehet elfelejteni.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon kiveheted a munkából a részed. De a feladatok teljesítése mellett lehetőséged lesz egy kis szórakozásra is, amitől jobb lesz a kedved. Az érzéseidet ne fojtsd el, ne titkold, mutasd ki, mert csak így érheted el azt, amit szeretnél.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Hajlamossá válhatsz a túlzottan érzelmes magatartásra. Még az is lehet, hogy olyan dolgokon hatódsz meg, amik egyáltalán nem voltak eddig jellemzők rád. Ha a párodnak van az előző kapcsolatából gyermeke, akkor vele most jól kijöhetsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Töltsd a mai napot rokonok társaságában, akikkel nagyon jól kijöhetsz, és akik boldogok attól, hogy velük vagy. Érdemes lenne a mai napra időzíteni egy nagytakarítást, vagy esetleg a lakás, de egy szoba átrendezése is jól menne.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Többször foroghatnak a gondolataid a múlt körül. De az is lehet, hogy összehoz a sors egy régi kollégával, régen látott ismerőssel, akivel nagyon jót beszélgethetsz. Régi szerelmi kapcsolatot azonban ne akarj felújítani, mert semmi jó nem származhat belőle.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Jó, ha a pénz körül forognak a gondolataid, mert a sors lehetőséget kínál, ha nem is a gyors meggazdagodásra, de az anyagilag könnyebb életre. A szerelmi kapcsolatokban is központi téma lehet a pénz, mások anyagi helyezte.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Jól teszed, ha barátokkal töltöd az időd, mert nagyon jól fogod a társaságukban érezni magad. Ha dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert nem csak plusz pénzre tehetsz szert, hanem a mai napnak később nagy haszna is lesz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A megérzéseid a mai napon nem működnek jól, ezért ne hallgass rájuk. Előfordulhat, hogy egy közeli ismerősöd olyan dolgokat mond rólad, amik miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Ne most mondd el neki a véleményed, várd meg az alkalmasabb pillanatot.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Elérkezett a pillanat, amikor érdemes lenne nagytakarítást tartani, és megszabadulni azoktól a tárgyaktól, amelyek már nem jelentenek neked semmit, és leginkább csak a port fogják. Ha szülő vagy, csemetédre ma rendkívül büszke lehetsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon megtörténhet, hogy az érzelmeid uralkodnak a józan ész felett. Ezért a fontosabb döntéseket ne ma hozd meg, mert amit most elhatározol, azt később nagyon megbánhatod. Olyan emlék juthat az eszedbe, amitől könny csilloghat a szemedben.