Horoszkóp 2017.01.21.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A házasságokban, régi együttélésekben boldog pillanatokat élhettek át. Még az is lehet, hogy kettőtök között a szerelem lángja úgy lobog majd, mint egykoron, a kapcsolatotok kezdetén. Ha pénzről van szó, a helyzet magaslatán állhatsz!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha utazol, azt a lehető legjobbkor teszed. Olyan hír juthat el a füledbe, ami elgondolkodtathat, és hatására másként láthatsz bizonyos dolgokat – ezek pedig változtatásra sarkallhatnak. Érdemes lenne több időt eltölteni a szabad levegőn.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan dolog juthat a tudomásodra, ami miatt egyik ámultból a másikba eshetsz. Úgy érezheted, mindezt azonnal meg kell osztanod másokkal, így aztán elindíthatsz egy pletykát, ami miatt a későbbiekben rettentő kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A hatodik érzéked ma jobban működik, mint általában. Használd ezt ki, és amire vágyakozol, azt naponta többször próbáld meg képszerűen látni magad előtt. Meglátod, talán már a jövő héten meg is történik mindaz, amiről most csak álmodsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Rendkívül kellemes hangulatban lehetsz a mai napon, egy kis pihenés, szórakozás, vendégeskedés és játék a hasznodra válhatna. Ha szülő vagy, a gyermekeddel közös program boldoggá tehet mindkettőtöket. Ma kipróbálhatnál egy új sütemény receptet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Szeretteiddel most jó viszonyban lehetsz. Remek alkalom kínálkozik arra, hogy felkerekedj, és szórakozni menj azokkal, akiket szeretsz. A munkát nem kéne ma erőltetni, mert nem érhetsz el olyan eredményt, mint amilyet szeretnél.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A munkaundor elhatalmasodhat rajtad. Így aztán nem jutsz egy olyan feladat végére, amiről úgy tervezted, hogy még a mai napon befejezed. Ha vásárolni mész, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed, fantasztikus dologhoz juthatsz, jó áron.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt rendkívül szerencsésnek érezheted magad, akivel fél szavakból is megérthetitek egymást, akivel bátran tervezgethetsz közös jövőt. Ha ma randizol, minden jól alakulhat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kiváló a mai nap arra, hogy rendet tegyél az otthonodban, hogy selejtezz, és megszabadulj attól, ami csak a helyet foglalja. Kellemes hangulatban lehetsz, amikor hasznodra válhat egy kis pihenés, szórakozás, vagy vendégek körüli sürgölődés.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Vidám és barátkozó kedved lehet ma. Ragyogó alkalom kínálkozhat arra, hogy észrevedd, és értékeld mindazt a szeretetet és ragaszkodást, ami a kedvesed részéről feléd árad. Ne hagyd, hogy a kollégád viselkedése kiborítson.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napra a mértéktelenség lehet a legjellemzőbb: nagyon nehéz lesz ellenállni a kísértésnek, hogy ne fald be a hűtő tartalmát. Mivel jóban vagy önmagaddal, ezért a családod tagjaival és másokkal is nagyon viszonyt ápolhatsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Amennyiben kevés kedvet érzel ma a munkára, és lehetőséged van rá, akkor lazíts. Csak olyan dolgokat csinálj, amelyekhez kedvet érzel. Művészi élményben is részed lehet, és egy kirándulás is feldobottá tehet. Az exedet felejtsd el!