Horoszkóp 2017.01.20.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A munkában sikeres lehetsz. Ha bármit el szeretnél érni a felettesednél, akkor ma kellene nyomulnod, mert a főnököd vevő lesz az ötleteidre. A régi párkapcsolatokban nagy lehet a harmónia. A szerelmi viszonyokban is pozitív változásokra van kilátás.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A szexuális étvágyad és az érzelmeid felerősödhetnek. A sors bepillantást enged a fontosabb kapcsolataidba, ami azt jelenti, hogy leáshatsz a mélybe, és rájöhetsz még arra is, hogy benneteket vajon miért hozott össze a sors. Választ kaphatsz arra a kérdésre, hogy mit kell megtanulnotok egymástól.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ma remekül tudod képviselni a saját érdekeidet, könnyedén elérheted mindazt, amit szeretnél. Még a régi, reménytelennek tűnő helyzetek is megoldhatóvá válhatnak. Regenerációs készséged kiváló, ezért most gyorsabban gyógyulhatsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Baleset érhet vagy betegség dönthet le a lábadról, különösen akkor, ha haragos vagy bosszús vagy. Kemény fizikai munka, vagy testmozgás javasolt a mai napon, mert így levezetheted a fölös energiákat. De ne erőltesd túl magad!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy orvosi vizsgálatra kerülhet sor a mai napon, ami miatt azért nem kell aggodalmaskodnod, mert minden a lehető legjobban alakul majd. Olyan dolgok is eszedbe juthatnak, amik miatt szorongóvá válhatsz. Oszd meg gondolataidat egy baráttal.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A konfliktus szinte elkerülhetetlen, főleg, ha nem tudod levetkőzni a mások feletti uralkodásvágyadat. Ha tiszteletben tartanád mások érzéseit, akkor sokkal simábban mennének a dolgok. Ha dühös vagy valakire, akkor azt most rendezd el.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A kapcsolataid érzelmi hőfoka megnő, bár ez nem feltétlenül kellemetlen. Ne zárkózz el attól, hogy őszintén a mélyére tekints a dolgoknak. Ne állj ellent, ha változtatásokra van szükség, mert az átalakulás a javadat szolgálja.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Hevessé válhatsz ma – ez pedig azoknak az iszonyatosan nagy energiáknak köszönhető, amik most jellemzőek rád. Hajlamossá válhatsz a manipulációra, ami mindig is jól ment. Főleg, hogy a környezetedben van az a személy, akinek sikerül, ami neked nem.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben az energiáidat a helyes mederbe tudod terelni, olyan páratlan élményben lehet részed, ami miatt irigyeidnek a száma hirtelen megduplázódhat. Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A sors támogatását élvezheted egy kényes ügyben. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ez az oka annak, hogy nincs olyan dolog, amit ne tudnál elérni. Fontos személyt állíthatsz a saját oldaladra.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A konfliktus elkerülhetővé válik, ha nem veszed fel az eléd dobott kesztyűt, ha nem leszel partner egy vitában. Ha pénzről van szó, nem lesz okod panaszra: többen úgy gondolhatják, te vagy Krőzus reinkarnációja, mert még a szemétből is aranyat varázsolhatsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha tiszteletben tudnád tartani mások érzéseit, akkor sokkal simábban mennénk a dolgaid. Ha mérges vagy valakire, akkor azt most rendezd el, különben nem, vagy nagyon nehezen jutsz csak előre. Valakinek a vallomása boldoggá tehet.