Horoszkóp 2017.01.19.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ma nagyon ingadozó lehet a hangulatod. Mindez elsősorban annak köszönhető, hogy azok az emberek, akikben megbíztál, akikre számítottál, nem azt nyújtják, amit ígértek. Szűrd le a tanulságot, nézz előre, és máris változik a kedélyállapotod.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Minden esély megvan rá, hogyha nehezen is, de lezárj egy olyan kapcsolatot, amelyben tudod, hogy a másik fél mit akar, és most már te is tisztán látod, mit nem szeretnél. Egy régi ügy kerülhet ismét terítékre. Őrizd meg higgadtságodat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Pontosan tudod, hogy vannak olyan dolgok, amiket nincs értelme tovább húzni, ezért aztán egyre közelebb kerülsz ahhoz, hogy dönts, és ennek hatására sok minden változhat az életedben. Ha szülő vagy, tartsd szem előtt gyermeked érdekeit.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A párkapcsolatodban kisebb-nagyobb feszültség alakulhat ki, ami valószínűleg a gyermeketekhez köthető vagy a pénz miatt van. Nem biztos, hogy most képesek lesztek úrrá lenni a konfliktuson. A pénzügyek terén minden okod meglehet az örömre!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy könny csilloghat a szemed sarkában. Olyan személy miatt lehet nehezebb a lelked, akit szeretsz, és akinek segíteni szeretnél, de nem tudsz. A szerelmi kapcsolatokban olyan változás történhet, ami miatt boldog és elégedett lehetsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A sors lehetőséget kínál arra, hogy kipróbáld magad az élet olyan területén, amelyben eddig talán még nem volt tapasztalatod. Ha ehhez olyan képesítésre lenne szükséged, amellyel nem rendelkezel, ne aggódj, mert a gondviselés ezt is „megoldja”.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Mindent meg kell tenned azért, hogy az erődet megőrizd. Ha felüti a fejét egy betegség, akkor ne késlekedj, azonnal fordulj orvoshoz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A sors lehetőséget kínálhat arra, hogy továbbtanulj, és csodával határos módon megtalálhatod azt a pénzt is, ami ehhez szükséges. A családod tagjai támogatnak, így aztán olyan dologba vághatsz bele, amiről mások úgy gondolják, őrültség.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy olyan dologra kerülhet sor, ami miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz. Amire most kiadsz, az nagyon megéri az árát, ezért ne sajnáld a pénzt, mert amit most megveszel, annak később növekedhet az értéke.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Jól tennéd, ha több időt töltenél a szabadban, sportolnál, és ha egészségi gondod van, akkor kipróbálhatnád az alternatív gyógymódokat is. Ez segíthet abban, hogy megszabadulj egy rossz szokástól, vagy a felesleges kilóktól is.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kaphatsz egy nem mindennapinak nevezhető ajánlatot, amelyen akkor is el kellene komolyabban gondolkodnod, ha egyébként nem áll szándékodban a változtatás. Egy rokonnak szüksége van a támogatásodra, légy vele nagyon kedves.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkádban olyan változásokra van kilátás, amik miatt szorongóvá válhatsz. A kollégáddal beszélgess arról, ami nyomaszt, mert ő talán többet tud az új helyzetről, és amit mond, az megnyugtathat. Egy kis négylábú kedvenc tehet boldoggá.