Horoszkóp 2017.01.18.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Furcsa kettősség lehet rád jellemző ma. Az egyik feled azt mondja, itt az ideje a változtatásnak, míg a másik bátortalan: hiába vagy elégedetlen a mostani helyzettel, mégsem mersz lépni. Hallgass az előbbire, mert ha a tettek mezejére lépsz, elérheted, amit akarsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az egészségedre, a testi épségedre nagyobb figyelmet kellene fordítanod, mert egy betegség könnyen ágynak dönthet, vagy a figyelmetlenséged miatt csontod törhet. Jól jársz, ha a közösségedből egy bizonyos személy véleményére adsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzet jöhet létre, ami miatt nehéznek érezheted az életed. Még, ha a fejed tetejére állsz, akkor sem tudod a társadat úgy befolyásolni, ahogyan szeretnéd. A környezetedben egy beteg személy számít rád.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Amennyiben úgy érzed, hogy a pénz, amit kapsz, nincs arányban azzal, amit elvégeztél, akkor igazad van. De nincs értelme ezen a héten ezzel előhozakodni, mert éppen az ellenkezőjét érheted el, mint amit szeretnél.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan múltbeli események juthatnak eszedbe, amelyek miatt hullámzóvá válhat a lelkiállapotod. De az is lehet, hogy jelentkezik az exed, akivel nem kellene felvenned a kapcsolatot, mert a dologból semmi jó nem sülhet ki.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, olyan kényes és régi téma kerülhet terítékre, ami miatt feszültté válhatsz. Próbálj meg alkalmazkodni, mert ha így teszel, akkor később olyan irányba befolyásolhatod a társadat, amibe szeretnéd. Az értéktárgyaidra jobban ügyelj.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A munkához úgy kellene ma hozzáállni, hogy más is hozzáférjen, nem kellene túlzottan törni magad. Ha állásváltoztatáson töröd a fejed, akkor bátran a tettek a mezejére léphetsz, nem mindennapi lehetőséget csíphetsz meg.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szerelmi életed alakulását nagymértékben befolyásolhatják a pénzügyek. Ha van pénz, akkor a dolgok jól alakulhatnak. Ha nincs, akkor olyan parázs vitára van kilátás, amelynek hatására megkérdőjeleződhet a közös jövő.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel légy ma következetes, mert így érheted el mindazt, amit vele kapcsolatban nagyon szeretnél. Egy olyan személlyel futhatsz össze, akit akkor látnál legszívesebben, amikor a hátad közepét.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ma olyan események történhetnek, amik hatására dühös lehetsz. Lényeges, hogy nyíltan nézz szembe a problémával, és önts tiszta vizet a pohárba. Rendkívül stresszes lehet a mai nap, ezért van szükség lazító gyakorlatok végzésére.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Amennyire csak lehet, ma relaxálj, és gondold végig, hogy mit szeretnél elérni. Hihetetlenül nagy lehet a nyomás rajtad, ez pedig idegessé tehet. Ezért mielőtt megszólalsz, számolj el tízig, így elkerülheted, hogy olyat mondj, amit nem kellene.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Stresszes helyzetekben bővelkedik a mai nap, szükséged van némi fizikai tevékenység végzésére. Ugyanis ezzel levezetheted a feszültséget, és valóban elérheted mindazt, amit tervbe vettél. Az egészséged megőrzése legyen most a legfontosabb.