Horoszkóp 2017.01.17.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A megérzéseid ma tökéletesen működnek, most hallgatnod kellene rájuk, mert így előnyös helyzetbe kerülhetsz. Egy olyan személlyel találkozhatsz, akinek a viselkedése nagyon megdöbbent.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Nagyon szeretetteljes és barátságos lehetsz ma. Persze csak addig, amíg a dolgok úgy mennek, ahogyan azt te szeretnéd, ahogyan azt elképzelted. A párkapcsolatodat nehézzé teheti, ha nem tudod legyőzni a birtoklási vágyadat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Eltekintve attól a hajlamodtól, hogy túl sokat egyél, igyál és túlköltekezd magad, nagyon kellemes nap vár rád. Keresd a többiek társaságát, és, ha jó megfigyelő vagy, sokat tanulhatsz a kölcsönhatások révén – még akkor is ha, az esetleg negatív.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Megerősödhetsz abban a hitben, hogy az igaz szerelem útján néha valóban lehet zökkenőmentesen is közlekedni. A meglévő kapcsolatodban olyan változás történik, ami miatt a boldogságodban fülig ér a szád. A pénzügyeid zavarossá válhatnak.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Tekintettel arra, hogy a tárgyilagosságod nem áll a helyzet magaslatán, nem a legalkalmasabb a pillanat a világos, egyértelmű kommunikációra. A hangulatod, az érzelmeid szinte percről percre váltakozhatnak, amitől te is szenvedhetsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Amennyiben másokat is hagysz szóhoz jutni, akkor nem lesz okod panaszra. Ellenkező esetben olyan feszültség alakulhat ki, amelyből menekülni szeretnél. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne izgulj, jó kezekben leszel!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai nap nem a legalkalmasabb a tiszta logikát igénylő tárgyalások bonyolítására. Ezért, ha teheted, halassz el mindenféle megbeszélést egy-két nappal későbbre. Ha szűkre szabottak a pénzügyi kereteid, akkor ma vásárolj, mert olcsó dolgokra tehetsz szert.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kiváló a nap az otthonod csinosítására. Olyan termékek vásárlására, amelyekkel a lakásodat feldobhatod. A mai nap arra is kiváló, hogy jótékonykodj, segítségére légy egy olyan személynek, aki fontos szerepet játszik az életedben. A pénzedre ügyelj!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Derűs kedvedben lehetsz, ez lehet a fő oka annak, hogy sokan vágyakoznak arra, hogy a közvetlen közeledben legyenek. Kiváló a nap a komolyabb megbeszélésekre, üzletkötésre, amihez a nevedet adod, roppant sikeres lehet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A környezetedben vannak olyanok, akik meg tudnának fojtani egy kanál vízben. Fontos, hogy ne folyamodj olyan dolgokhoz, amikkel másnak árthatsz. Még akkor is tartózkodj a panaszkodástól, ha úgy érzed, neked van igazad, mert a dolgok másként alakulnak, mint ahogy szeretnéd.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a mai napon körülötted forog majd az egész világ. A környezetedben többen leshetik a gondolataidat, és lesz, aki olyan dolgokat mond, amiktől úgy érezheted, mintha hájjal kenegetnének. Egy kis házi kedvenc boldoggá tehet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Murphy törvénye érvényes lehet a mai napra, hiszen, ami el tud romlani, az el is fog. És ez ellen sajnos nem tehetsz semmit. A szerelmi kapcsolat alakulása miatt boldogságodban két lépéssel a föld felett lebeghetsz. A munkában átmeneti nehézség merülhet föl.